Τζανακόπουλος: Πιθανή η τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Τραμπ Τζανακόπουλος: Πιθανή η τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Τραμπ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζανακόπουλος: Πιθανή η τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Τραμπ

Τζανακόπουλος: Πιθανή η τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Τραμπ
Είναι πιθανή το επόμενο διάστημα επικοινωνία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε και στην επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς την «υψηλού συμβολισμού». 

Πρόσθεσε ότι σημαντικό είναι και το γεγονός πως τον Ομπάμα θα συνοδεύει ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου, του οποίου οι θέσεις για το χρέος είναι «προωθητικές», όπως είπε. 

Διαβεβαίωσε, δε, τους πολίτες ότι η ασφάλειά τους στην διάρκεια της παραμονής του αμερικανού προέδρου στην Αθήνα είναι απολύτως διασφαλισμένη, όπως απολύτως διασφαλισμένη είναι και η ασφάλεια του αμερικανού προέδρου.

Β' αξιολόγηση

Στόχος της κυβέρνησης είναι την 5η Δεκεμβρίου να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, να ληφθούν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και να συζητηθούν από εκεί και πέρα τα μεσοπρόθεσμα και μακρυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

ΕΣΡ

Ο κ. Τζανακόπουλος μίλησε για υποχώρηση της ΝΔ στο θέμα του ΕΣΡ από την πολύμηνη στάση αδιαλλαξίας της και πρόσθεσε ότι «μετά τη χθεσινή θετική εξέλιξη ανοίγει ο δρόμος για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού παρά τη διαρκή υπονόμευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Υποστήριξε ότι η ΝΔ αναγκάστηκε να υποχωρήσει, καθώς μέχρι πρότινος έθετε ως όρο για συναίνεση τη συνολική κατάργηση του νόμου Παππά, αλλά όπως είπε στη βάση αυτού του νόμου θα προχωρήσει η διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες.
Epirusblog Gr
5 of 5
Τζανακόπουλος: Πιθανή η τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Τραμπ
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 1215201283080133987
Σχόλια
item