Προεκλογικός Τσίπρας; «Η Αλεξανδρούπολη ισχυρός κόμβος μεταφορών»

Προεκλογικός Τσίπρας; «Η Αλεξανδρούπολη ισχυρός κόμβος μεταφορών»

Περιοδεία στην Θράκη ξεκίνησε στην Αλεξανδρούπολη από την Παρασκευή το πρωί ο πρωθυπουργός, ο οποίος δίνει το «καλό παράδειγμα» στους βουλευτές του στον απόηχο της έκκλησής του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ("απογοητεύσαμε τον κόσμο, βγείτε στους δρόμους").

«Τα έργα στην Αλεξανδρούπολη και τη Θράκη αλλάζουν τον ενεργειακό χάρτη σε ολόκληρη τη νοτιοανατολική Μεσόγειο» επισήμανε ο κ. Τσίπρας, σε μια ομιλία με προεκλογικά χαρακτηριστικά, μετά και τη σχετική αναφορά του στην ΚΟ. 

Η Αλεξανδρούπολη μπορεί να γίνει και θα γίνει ένα ισχυρός διαμετακομιστικός και ενεργειακός κόμβος τόνισε, μιλώντας στο λιμάνι της πόλης οπού επιθεώρησε τα έργα αναβάθμισής του. Επίσης, έκανε λόγο για απορρόφηση των κονδυλίων από το ΕΣΠΑ «μέχρι το τελευταίο ευρώ», και διασύνδεση των λιμανιών Αλεξανδρούπολης – Μπουργκάς στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Σόφια τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αναφορά σε όλα τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή, ενώ μεταξύ άλλων υποσχέθηκε και ηλεκτροκίνηση του σιδηροδρομικού δικτύου
Αναφερόμενος στον αγωγό ΤΑΡ και τα έργα μεταφοράς αέριου ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Αλεξανδρούπολη και ολόκληρη τη Θράκη μετατρέπονται σε έναν μεγάλο ενεργειακό κόμβο με έργα διεθνούς σημασίας.

Σημειώνεται ότι περιοδεία στην Ήπειρο πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ το μεσημέρι θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς στην Άρτα και στις 7.30 το απόγευμα θα μιλήσει σε Κεντρικό Ξενοδοχείο των Ιωαννίνων.



epirusblog.gr
5 of 5
Προεκλογικός Τσίπρας; «Η Αλεξανδρούπολη ισχυρός κόμβος μεταφορών»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5242827075528446788
item