Η Bella Hadid ανήκει και επισήμως στο κλαμπ των ελεύθερων κι ωραίων χωρισμένων Η Bella Hadid ανήκει και επισήμως στο κλαμπ των ελεύθερων κι ωραίων χωρισμένων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Bella Hadid ανήκει και επισήμως στο κλαμπ των ελεύθερων κι ωραίων χωρισμένων

Η Bella Hadid ανήκει και επισήμως στο κλαμπ των ελεύθερων κι ωραίων χωρισμένων
Το ΄χασε το κορμί ο Weeknd...
Η αλήθεια είναι ότι αναρωτιόμασταν πάντα για το αταίριαστο της υπόθεσης, ωστόσο επρόκειτο για μία από τις πιο αντιπροσωπευτικές περιπτώσεις που χρεώνουμε μία «τύφλα» (και δύο και τρεις) στον έρωτα και στο που πάει και ρίχνει τα βέλη του. 
Ο αντρικός πληθυσμός στο εξής μπορεί να πανηγυρίζει, άλλωστε, αφού είχε τύχη με την Bella Hadid ο  Weeknd, οι ελπίδες ξαφνικά φαντάζουν πολύ περισσότερες για τους κοινούς θνητούς.
bella-hadid-the-weeknd-video
Πέρα από την πλάκα, το ζεύγος ήταν μαζί περίπου ενάμιση χρόνο και σύμφωνα με το People που μετέδωσε πρώτο την είδηση εκμεταλλευόμενο πληροφορίες που πήρε από κοντινό τους πρόσωπο, ήταν πολύ δύσκολο να συγχρονιστούν τα απαιτητικά τους προγράμματα, ενώ ο διάσημος τραγουδιστής τελευταία είχε αφοσιωθεί στην ολοκλήρωση και προώθηση του άλμπουμ του. 
Παρόλα αυτά, τρέφουν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον και παραμένουν φίλοι. Βέβαια, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν μία αρκετά άβολη και αμήχανη στιγμή, αφού η Bella θα συμμετάσχει φέτος στο show της Victoria's Secret, στο οποίο θα εμφανιστεί και ο Weeknd για να τραγουδήσει.
Στο μεταξύ, δεν είναι η πρώτη φορά που λέγεται ότι αυτοί οι δύο δεν είναι πια μαζί. Πέρυσι το Δεκέμβριο είχαν φουντώσει σχετικές φήμες που όμως έσπευσαν να διαψεύσουν με μία από τις πιο ρομαντικές τους εμφανίσεις μαζί. 
Στην προκειμένη ωστόσο, το τέλος φαίνεται οριστικό καθότι η Bella πρόσφατα εμφανίστηκε σε έναν αγώνα των Lakers συνοδεία της κολλητής της και επίσης αγγέλου της Victoria's Secret Kendall Jenner, οπότε μάλλον είναι στη φάση που θέλει να περιτριγυρίζεται μόνο από φίλες της.
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Bella Hadid ανήκει και επισήμως στο κλαμπ των ελεύθερων κι ωραίων χωρισμένων
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8090469871360117369
Σχόλια
item