Βαρύ πλήγμα! Το «χαστούκι» στην Angelina Jolie από τα παιδιά της μετά το διαζύγιο Βαρύ πλήγμα! Το «χαστούκι» στην Angelina Jolie από τα παιδιά της μετά το διαζύγιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βαρύ πλήγμα! Το «χαστούκι» στην Angelina Jolie από τα παιδιά της μετά το διαζύγιο

Βαρύ πλήγμα! Το «χαστούκι» στην Angelina Jolie από τα παιδιά της μετά το διαζύγιο
Οι εξελίξεις για το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ραγδαίες! Από την ημέρα που έσκασε η είδηση του διαζυγίου τους ο Πιτ και η Τζολί έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των media. 
Το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να βρει λύση στα του διαζυγίου τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, ακόμα και ένα μήνα μετά τον χωρισμό που τάραξε τους πάντες, τα πνεύματα δεν φαίνεται να έχουν ηρεμήσει.
Η κηδεμονία των έξι παιδιών τους είναι αυτό που τους απασχολεί περισσότερο. Μέχρι στιγμής τα παιδιά μένουν με την μητέρα τους σε ένα σπίτι που νοίκιασε, στην περιοχή του Malibu, με την ίδια να θέλει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την κηδεμονία, ενώ ο Brad ζητά να την έχουν από κοινού.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ηθοποιός καλείται να αντιμετωπίσει την στάση των παιδιών απέναντι στον πατέρα τους, με τον οποίο έχουν συναντηθεί δύο φορές μετά την αίτηση διαζυγίου. 
Συγκεκριμένα, οι Paxκαι Siloh, 12 και 10 ετών αντίστοιχα, εξέφρασαν την επιθυμία να μείνουν  με τον Brad, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στην Angelina, καθώς περιπλέκονται τα πράγματα στο θέμα της κηδεμονίας.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ  η 11χρονη Zahara και τα 8χρονα δίδυμα Vivienne and Knox δεν έχουν διατυπώσει κάποιο παρόμοιο αίτημα, ενώ «παγωμένες» φαίνεται πως είναι οι σχέσεις του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας, του 15χρονου Maddox, με τον πατέρα του, μετά και τον καβγά τους στο αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν.
Epirusblog Gr
5 of 5
Βαρύ πλήγμα! Το «χαστούκι» στην Angelina Jolie από τα παιδιά της μετά το διαζύγιο
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3322751092144259687
Σχόλια
item