Adele: Αλλάζει επαγγελματικούς δρόμους!

Adele: Αλλάζει επαγγελματικούς δρόμους!
Σε έναν διαφορετικό ρόλο σκοπεύει να αφοσιωθεί η Adele μετά τις δύο τελευταίες της συναυλίες στο Wembley Arena. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως θα αφήσει το τραγούδι για αρκετά χρόνια. Τώρα δηλώνει έτοιμη να διδάξει.

Στην θέση της καθηγήτριας θα βρεθεί σύντομα η Βρετανή τραγουδίστρια μετά το πέρας της περιοδείας της. Η Adele πρόσθεσε δύο αποχαιρετιστήριες συναυλίες την πατρίδα της, στις αρχές του 2017, που αποκαλούνται εύστοχα «The Finale», καθώς θα είναι οι τελευταίες της για τα επόμενα χρόνια.
Πριν ένα μήνα είχε δηλώσει σε συναυλία στο Nashville του Τέννεσι, πως σκοπεύει να μείνει έγκυος μόλις τελειώσει με τις μουσικές της υποχρεώσεις τον Δεκέμβρη και μερικές μέρες αργότερα ανακοινώθηκε πως παντρεύεται τα Χριστούγεννα.
Η επιθυμία της είναι να αφοσιωθεί κατάλληλα στην οικογένειά της, αλλά απ’ όσο φαίνεται δεν μπορεί να κάθεται αποκλειστικά μέσα στο σπίτι. Στο επόμενο διάστημα θα επιστρέψει προσωρινά ως καθηγήτρια μουσικής στο σχολείο που φοιτούσε και η ίδια.
Όπως είπε θέλει να βοηθήσει τα νέα παιδιά με στο τραγούδι και την δημιουργία μουσικής. Στο σχολείο που φοίτησε μαζί με άλλες Βρετανίδες τραγουδίστριες, όπως η Jessie J και η Leona Lewis, την περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.
Μία μουσικός και τραγουδίστρια του μεγέθους της Adele, θα είναι αναμφίβολα μεγάλη επιρροή και θα εμπνεύσει τους φιλόδοξους μουσικούς του μέλλοντος. Αρκεί να θυμάται πως δεν πρέπει να βρίζει και τόσο!
epirusblog.gr
5 of 5
Adele: Αλλάζει επαγγελματικούς δρόμους!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 377861733573842452
item