Μέμος Μπεγνής: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στους 9 Μήνες» Μέμος Μπεγνής: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στους 9 Μήνες» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μέμος Μπεγνής: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στους 9 Μήνες»

Μέμος Μπεγνής: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στους 9 Μήνες»
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής που μίλησε για τη σειρά «9 Μήνες» που πρωταγωνιστεί και τον ρόλο του.
Η φετινή σεζόν σε βρίσκει με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Είναι τρία τα πράγματα που κάνω φέτος, ξεκινώντας από το θέατρο «Κιβωτός», όπου βρίσκομαι στο έργο «Μόλις χώρισα», τη γνωστή κωμωδία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, που είχε γίνει στα τέλη της δεκαετίας του '90 θεατρικό, μέσα στο 2000-2010 ξανά, με άλλους ηθοποιούς, κι έπειτα ταινία. 
Φέτος αποφάσισε να το ανεβάσει σε μορφή μιούζικαλ, με τραγούδια ελληνικά, πολύ γνωστά, μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας '80-'90, κάτι όμορφο, φρέσκο, νεανικό, ρετουσαρισμένο. 
Ο κόσμος φεύγει ενθουσιασμένος, όχι προβληματισμένος, γιατί νομίζω ότι είμαστε σε εποχές που πρέπει να κάνουμε θεάματα χαρούμενα, πιο εύπεπτα, πιο απλά, για να μπορεί ο κόσμος να το διασκεδάζει μέσα σ' αυτή τη μαυρίλα που τον δέρνει».
Έχεις και τηλεοπτικές υποχρεώσεις φέτος...
Ναι, στους «9 μήνες», μια κυπριακή σειρά, στο mega Κύπρου, εδώ προβάλλεται στο star. Είναι περσινή σειρά, και φέτος μπαίνω κι εγώ στο καστ. Είμαι η μία γωνία από το ερωτικό τρίγωνο που κάνω με τον Κωνσταντίνο Λάγκο και την Ευγενία Σαμαρά. 
Εμφανίζομαι μετά από πολλά χρόνια, ως ο κολλητός του φίλος από τα παλιά, είμαι  δημοσιογράφος  και  «παίζοντας» το φίλο του, προσπαθώ να τον ξεσκεπάσω για τα εγκλήματα που έχει κάνει κι ερωτεύομαι τη Δάφνη. Είναι σίριαλ μυστηρίου, με πάρα πολλές ανατροπές, περιπέτειες και αρέσει πολύ στον κόσμο. 
Είμαι χαρούμενος, γιατί δεν πάω κάθε εβδομάδα στην Κύπρο, αλλά κάθε 15  ήμερες, και , είναι  πιο ξεκούραστο. Μου είχαν προταθεί κι άλλα πράγματα για την Κύπρο, για να πηγαίνω κάθε εβδομάδα,  αλλά δεν άντεχα, ήταν η 3η χρονιά που   πήγαινα συνεχόμενα Δευτέρα και Τρίτη και η 5η χρονιά που πηγαίνω σε σύνολο, οπότε ήταν βαρύ για μένα να κάνω ξανά όλο αυτό, ήθελα λίγο να ηρεμήσω... Αλλά, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα ηρεμήσω...
Γιατί;
Έχω συμφωνήσει να κάνω το «Music Mall» με τον Δημήτρη Αρβανίτη φέτος, συζητάω τα οικονομικά,    είναι μια πολύ φιλόδοξη καθημερινή σειρά. Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει. Τα γυρίσματα  θα ξεκινήσουν     προς το τέλος Νοεμβρίου. Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι τα πρωινά και τα   μεσημεριανά   μου, που μπορώ να δω τους φίλους μου, να πάω για καφέ.
Epirusblog Gr
5 of 5
Μέμος Μπεγνής: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στους 9 Μήνες»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1990241521573046397
Σχόλια
item