«Φταρνίστηκαν οι Παγουράδες» της 8ης Μ/Π ΤΑΞ…Πούντιασε ο Αλβανός ! (φώτο) «Φταρνίστηκαν οι Παγουράδες» της 8ης Μ/Π ΤΑΞ…Πούντιασε ο Αλβανός ! (φώτο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Φταρνίστηκαν οι Παγουράδες» της 8ης Μ/Π ΤΑΞ…Πούντιασε ο Αλβανός ! (φώτο)

«Φταρνίστηκαν οι Παγουράδες» της 8ης Μ/Π ΤΑΞ…Πούντιασε ο Αλβανός ! (φώτο)
Απειλεί με Τσάμηδες και χαμογελά ειρωνικά  ο Αλβανός  ΝεοΧότζας ,αλλά σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τους κόπηκε το γέλιο ,όταν οι «Παγουράδες» της  Τιμημένης 8ης Μ/Π ΤΑΞ έβγαλαν τα Βαριά και άρχισαν τις Βολές στο «ΠΑΝΤΑΛΩΝΙ»!
7
Αγριεύουν τα πράγματα στην ΕλληνοΑλβανική Μεθόριο και το ΓΕΣ διέταξε την 8η  Μ/Π ΤΑΞ να βγάλει να Βαριά και να αρχίσει τις Βολές με όλα τα διαθέσιμα διαμετρήματα ,ενώ σύμφωνα και με νεώτερες  πληροφορίες ετοιμάζουν λαχτάρες …Θα σας ενημερώσουμε λίαν συντόμως!
13
Μπορεί ο Αλβανός να αισθάνεται δυνατός  επειδή τον πατρονάρει ο Ερντογάν ,αλλά μόνο χαζός δεν είναι …Γνωρίζει τι θα συμβεί αν η Ελληνική Κυβέρνηση αποφασίσει κάποτε να βάλει τάξει και να αμοληθούν  οι Ηπειρώτες που ξέρουν την περιοχή και τα περάσματα σαν το σπίτι τους!
Αν η Κυβέρνηση τραβήξει τα αυτιά του «νεοΧότζα», δημεύσει τις περιουσίες και απελάσει του Αλβανούς που κατοικούν στην Ελλάδα (Αν ο Αλβανός θελήσει να το παίξει  τσαμπουκάς ) τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος!
????????????????????????????????????

Η Επίσκεψη του Α/ΓΕΣ στην 8η Μ/Π  ΤΑΞ δεν ήταν τυχαία …
Το ΓΕΣ απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την Στρατιωτική δραστηριότητα αλλά υπάρχει παρασκήνιο …
Tο διήμερο 15 και 16 Νοεμβρίου 2016, το προσωπικό της 8ης Μ/Π  ΤΑΞ, εκτέλεσε Βολές Βαρέων Όπλων Πεζικού, στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού στην Ήπειρο.

Δείτε εικόνες από τις Βολές  της 8ης  Μ/Π ΤΑΞ… Στο «ΠΑΝΤΕΛΩΝΙ»
3
4
5
6
7
8
10
11
12
veteranos.gr56781011
Epirusblog Gr
5 of 5
«Φταρνίστηκαν οι Παγουράδες» της 8ης Μ/Π ΤΑΞ…Πούντιασε ο Αλβανός ! (φώτο)
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5603250519388398178
Σχόλια
item