8 προβλήματα στην σχέση σας τα οποία δεν μπορείτε να λύσετε

8 προβλήματα στην σχέση σας τα οποία δεν μπορείτε να λύσετε

Καμία σχέση δεν είναι εύκολη. Όλες χρειάζονται δουλειά, προσπάθεια, κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις. 

Μερικές φορές, όμως, όσο και να προσπαθούμε τα πράγματα δεν γίνονται ...καλύτερα. Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει και η The Huffington Post, μερικά πράγματα δεν φτιάχνουν ποτέ, όσο κι αν προσπαθούμε.

Ας δούμε ποια είναι αυτά.

1. Δείχνετε ασέβεια ο ένας στον άλλον
Ο σαρκασμός, η ασέβεια και η περιφρόνηση δεν είναι οι σωστές βάσεις για μία σχέση.

2. Ο/Η σύντροφός σας διαφωνούν μαζί σας με το παραμικρό
Κανείς δεν είπε ότι πρέπει να συμφωνείτε σε όλα, αλλά αν τσακώνεστε συνέχεια επειδή οι απόψεις σας διαφέρουν τόσο πολύ ή επειδή θέλετε να έχετε πάντα δίκιο, τότε υπάρχει πρόβλημα.

3. Υπάρχει χρόνια απιστία
Ορισμένα ζευγάρια μπορούν να προχωρήσουν ύστερα από ένα περιστατικό απιστίας, αλλά αν αυτό συμβαίνει συνέχεια, τότε μάλλον θα συνεχίσει να συμβαίνει και στο μέλλον.

4. Ο/Η σύντροφός σας είναι απόμακρος/η και μυστικοπαθής σχετικά με το τι κάνει όταν δεν είστε μαζί
Αν και είναι σημαντικό για ένα ζευγάρι να μπορεί να περνά και χρόνο χωριστά, όταν ο ένας από τους δύο κρατάει μυστικά και δεν θέλει να μοιραστεί αυτό το κομμάτι της ζωής του υπάρχει πρόβλημα.

5. Η σεξουαλική σας επιθυμία δεν συμβαδίζει
Το σεξ είναι σημαντικό σε μία σχέση, οπότε αν θέλετε να πετύχει μακροπρόθεσμα, πρέπει να συμβαδίζουν τα θέλω και οι επιθυμίες σας. Αν θέλετε εντελώς διαφορετικά πράγματα στο κρεβάτι και δεν ικανοποιήστε, κάποια στιγμή στο μέλλον θα νιώσετε το κενό.

6. Ο/Η σύντροφός σας απομακρύνεται και σας σπρώχνει μακριά
Εάν εσείς θέλετε να νιώθετε κοντά με τον άλλον και εκείνος δεν νιώθει άνετα με αυτό, είναι δύσκολο να καλυφθεί αυτή η απόσταση στο μέλλον.

7. Ο/Η σύντροφός σας είναι νάρκισσος
Εάν πραγματικά πάσχει από Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας είναι θα είναι πραγματικά δύσκολο να διατηρήσετε σχέση μαζί του.

8. Δυσκολεύεται να «ανοιχτεί» ο ένας στον άλλον
Εάν νιώθετε άβολα να μιλάτε με το άλλο σας μισό για όλα όσα σας απασχολούν και με τον καιρό δεν έχετε καταφέρει να «ανοιχτείτε», ίσως πρέπει να σκεφτείτε γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πηγή
epirusblog.gr
5 of 5
8 προβλήματα στην σχέση σας τα οποία δεν μπορείτε να λύσετε
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 629012153124195050
item