Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.  
Δυστοκία.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά


Η διάθεση σου να αφήσεις πίσω σου έγνοιες και σκοτούρες μπορεί να «σκοντάψει» πάνω σε έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις ή φαινόμενα ταλαιπωρίας. Κατ’ αρχήν ο ενεργός Κρόνος δεν ευνοεί τις μετακινήσεις, ενώ ίσως προκύψουν και προβλήματα τεχνικής φύσεως. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να έχεις μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα και να είσαι νομότυπος στις συναλλαγές σου, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω μπλεξίματα. Στον αντίποδα η ημέρα προσφέρεται για διάβασμα και μελέτη.
Ερωτικά
Από την μια πλευρά μπορείς να «παίξεις» όσο θέλεις μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, από την άλλη όμως μια είδηση που περιμένεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, είτε θα έρθει… κατόπιν εορτής, είτε δεν θα είναι αυτή που επιθυμείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά


Ένα σοβαρό οικονομικό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει, απορροφώντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου, δείχνει όμως δύσκολο το να βρεθεί μια άμεση λύση. Μπορεί βέβαια να μην πρόκειται για κάτι προσωπικό αλλά για προβλήματα ή ανάγκες ενός κοντινού σου προσώπου αλλά και σε αυτήν περίπτωση οι πιέσεις που θα δεχθείς δεν είναι αμελητέες. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε «προειδοποιεί» να αντιμετωπίσεις επιφυλακτικά κάθε πρόταση συνεργασίας αλλά και να φυλάξεις τις οικονομίες σου
Ερωτικά
Φαίνεται πως ο/η σύντροφός σου βρίσκεται κάτω από πίεση, με συνέπεια να μην μπορεί να λειτουργήσει «φυσιολογικά». Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, είναι προτιμότερο να περιμένεις καλύτερες μέρες, που δεν κουβαλούν μαζί τους προβλήματα και… προβληματικούς τύπους!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά


Τυπικά βέβαια η ημέρα είναι αργία, στην πραγματικότητα όμως σε περιμένουν αρκετές εργασίες, τις οποίες μάλιστα καλείσαι να διεκπεραιώσεις με προσοχή και υπομονή, ώστε να αποφευχθούν λάθη που θα σε ταλαιπωρήσουν. Ίσως μάλιστα, ο ενεργός Κρόνος σε «φορτώσει» και με υποχρεώσεις άλλων. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν τεχνικά προβλήματα στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς κι όσο πιο «μάστορας» είσαι, τόσο το… καλύτερο για σένα!
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως δεν θα μπορέσεις να την χαρείς, εξ αιτίας κάποιων εμποδίων ή υποχρεώσεων. Αν όμως «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά… χρονάκια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


Τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου μπορεί να σε στενοχωρήσουν ή να σε «γεμίσουν» με άγχος, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη και να συνειδητοποιήσει ο καθένας τα όριά του. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις συμβουλές σε άλλους για ανάλογα ζητήματα, τότε και θα σου έρθει πιο εύκολο και θα δικαιωθείς στην πράξη! Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος… επιμένει να σου φορτώνει καθήκοντα και υποχρεώσεις, είτε στην δουλειά σου, είτε οπουδήποτε αλλού.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για ερωτικές «περιπτύξεις» κι αν είχες κατά νου να βρεθείς πιο κοντά με το ταίρι σου, μάλλον θα απογοητευτείς αφού οι συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν. Ακόμη, φαίνεται πως το περιεχόμενο ενός μηνύματος δεν θα είναι το…. ποθούμενο! 

ΛΕΩΝ
Γενικά


Αν καλέσεις κόσμο στο σπίτι σου, προβαίνοντας μάλιστα στις «δέουσες» προετοιμασίες υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να κουραστείς… τζάμπα, αφού το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θέλεις. Καλύτερα λοιπόν να τα αποφύγεις όλα αυτά, δίνοντας μεν προτεραιότητα στο σιγύρισμα και την τακτοποίηση του χώρου σου αλλά χωρίς «μουσαφίρηδες»! Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να αναδείξει μια ασυμφωνία για ένα περιουσιακό ζήτημα.
Ερωτικά
Μια «πολλά υποσχόμενη» κατάσταση με έναν «δικό σου» άνθρωπο μπορεί να εξελιχθεί σε ανταλλαγή κριτικής, με συνέπεια να χαλάσει το όποιο καλό κλίμα. Αντίθετα, αν συμβουλέψεις άλλους/ες για το τι πρέπει να κάνουν, θα σε ακούσουν μετά μεγίστης προσοχής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Τουλάχιστον για σήμερα οι επαφές σου με συγγενείς και γείτονες δεν έχουν τίποτα το… δημιουργικό, αντίθετα θα πολλαπλασιάσουν τα άγχη και τα προβλήματα σου, πολύ περισσότερο δε αν τους βάλεις και στο σπίτι σου. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου ή να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με την επίλυση τεχνικών θεμάτων, αφού συσκευές και μηχανήματα δείχνουν να μην «τραβάνε»!
Ερωτικά
Η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου μπορεί να γίνει μια ευχάριστη διέξοδος στις πιέσεις που δέχεσαι, αφού ακόμη κι αν δεν συμβεί το «ποθούμενο», είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις «ζωντανός/η», εξασφαλίζοντας συνάμα την απουσία σου από πληκτικές συνάξεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Αν ένας γνωστός ή συγγενής σου ζητήσει να του δώσεις είτε χρήματα, είτε αντικείμενα, αρχεία κλπ «για να κάνει την δουλειά του», να είσαι βέβαιος ότι δύσκολα θα σου επιστραφούν… σώα και αβλαβή, οπότε πράξε αναλόγως. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σου συνιστά να αποφύγεις τις μετακινήσεις, εκτός κι αν πρόκειται για δουλειά. Παράλληλα, να θυμάσαι ότι δεν ευνοούνται οι αγορές αλλά στην περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις κάτι μάλλον θα βρεις πρόθυμους αγοραστές.
Ερωτικά
Ένα δώρο που σκέφτεσαι να κάνεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν θα τύχει της ανάλογης υποδοχής, οπότε φύλαξε τα χρήματά σου για αργότερα. Ακόμη αν αποφασίσεις να βγεις με παρέα ή βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, το πιθανότερο είναι να πλήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Φαίνεται πως όλοι/ες τα περιμένουν από σένα, έχοντας μάλιστα αυξημένες απαιτήσεις για αυτά που «θα έπρεπε» να προσφέρεις. Ακόμη όμως κι αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που δύσκολα μπορείς να του πεις «όχι», φρόντισε να γίνουν «καλοί λογαριασμοί», ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στην συνέχεια. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να σε «στριμώξει» οικονομικά, αναδεικνύοντας έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις.
Ερωτικά
Εδώ το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ένα ενδεχόμενο «μπλέξιμο» των προσωπικών με τα οικονομικά σου, αφού δεν θα βγει κάτι καλό από αυτό. Κατά τα άλλα όμως θα έχεις τις ευκαιρίες σου για να περάσεις καλά είτε με το ταίρι σου, είτε με μια νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Ο Κρόνος στο ζώδιό σου βάζει ένα προσωρινό «στοπ» σε αρκετές από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου αναγκάζοντάς σε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να «κλειστείς» μέσα για να αντιμετωπίσεις τρέχοντα ζητήματα που δεν παίρνουν αναβολή. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια ενόχληση στην υγεία σου ή την υγεία ενός δικού σου ανθρώπου. Επιπλέον, ενδέχεται να απογοητευτείς για την στάση κάποιου/ας, μαθαίνοντας το τι έχει «παιχτεί» στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Από την στιγμή που σκέφτεσαι και βασανίζεσαι περισσότερο από όσο θα έπρεπε, δεν είναι εύκολο να αφεθείς στο συναίσθημά σου κι αν θελήσεις να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το πιθανότερο είναι να δείχνεις «εκτός τόπου και χρόνου».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά


Σήμερα είναι μια από εκείνες τις μέρες που κάθε αξιολόγησή σου «μετράει», ιδιαίτερα σε σχέση με άτομα που θέλουν να λέγονται φίλοι σου, Γιατί αν δεν «δουλέψει» η «κρησάρα» του Κρόνου, κινδυνεύεις να ταλαιπωρηθείς από φαινόμενα αναξιοπιστίας, ανευθυνότητας ή επιπολαιότητας. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Μπορεί όμως να χρειαστεί να συμπαρασταθείς και σε έναν φίλο ή μια φίλη που περνάει δύσκολα.
Ερωτικά
Σήμερα το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά προβλήματα άλλων, δίνοντας συμβουλές και κατευθύνσεις, εφ’ όσον βέβαια σου ζητηθεί. Δεν αποκλείεται ωστόσο να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για μια υπόθεση που εκτυλίσσεται κρυφά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Η ημέρα σου δεν αναμένεται να είναι εύκολη, ενώ και ο δείκτης αποδοχής σου από τους άλλους κινείται σε χαμηλά επίπεδα, κάτι που δύσκολα θα αλλάξεις ακόμη κι αν επιδοθείς σε έναν… διαγωνισμό προσφοράς! Ίσως μάλιστα ο ενεργός Κρόνος να σε φέρει ενώπιον αυστηρών «κριτών», που δεν σου βρίσκουν κανένα ελαφρυντικό. Αντίθετα, θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν αφιερώσεις τον χρόνο σου σε εργασίες που πρέπει να γίνουν κι έχουν μείνει πίσω.
Ερωτικά
Με τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα να τρέχουν, πού καιρός για έρωτες! Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για μια συζήτηση σε ρεαλιστική βάση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αποφεύγοντας ωστόσο να ακολουθήσεις την εύκολη οδό της κριτικής των πεπραγμένων του/της.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά


Κάποια «κωλύματα» δεν σου επιτρέπουν να «τρέξεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες, ούτε να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου. Αντίθετα, οι ευθύνες και τα καθήκοντά σου φαίνεται να πολλαπλασιάζονται και το δυσάρεστο είναι ότι δεν θα μπορέσεις να τους «ξεφύγεις» εύκολα. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος μπορεί να συμβάλλει σε καθυστερήσεις ή ατυχίες στις εξωτερικές συναλλαγές σου, οπότε το καλύτερο για σένα θα ήταν να επικεντρωθείς σε διαβάσματα και μελέτες.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για ερωτικά ραντεβού, αφού μπορεί να προκύψουν μία σειρά από αναποδιές που θα τα μετατρέψουν σε «βασανάκι». Μείνε λοιπόν «εντός των τειχών» κι άσε τους άλλους να ταλαιπωρηθούν με «ανηφοριές» στον δρόμο προς την καρδιά σου!

astrology.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2016
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 440491062144257877
item