5 υποσχέσεις που θέλω να δώσω στην κόρη μου!

5 υποσχέσεις που θέλω να δώσω στην κόρη μου!

1. Σου υπόσχομαι να σε ενθαρρύνω ν’ αγαπάς το σώμα σου!
Σου υπόσχομαι ότι ποτέ δεν θα με ακούσεις να μιλάω για δίαιτες και περιττά κιλά. Ούτε να...
διαμαρτύρομαι για το βάρος μου, ούτε να γκρινιάζω για την εμφάνισή μου! Και θα σε αποτρέψω κι εσένα από το να νιώσεις άσχημα για την εμφάνιση σου!  Το μόνο που έχει σημασία είναι να είσαι υγιής!

2. Σου υπόσχομαι να μη σου απαγορεύσω ποτέ να κάνεις κάτι, μόνο και μόνο επειδή είσαι κορίτσι
Αν σου αρέσει το μπάσκετ, θα είμαι δίπλα σου. Αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο πάλι θα σε στηρίξω. Ακόμη κι όταν θα δω τον αντίπαλο να σε μαρκάρει άγρια, εγώ θα είμαι ο πιο φανατικός οπαδός σου!.

3. Σου υπόσχομαι να σε ενθαρρύνω να μιλάς με «δυνατή φωνή»!
Και βέβαια δεν εννοώ να φωνάζεις ή να δείχνεις αγένεια. Εννοώ να σε ενθαρρύνω να έχεις το θάρρος της γνώμης σου, να έχεις ισχυρά επιχειρήματα και μια παρουσία που να εκπέμπει  αυτοπεποίθηση. Και να διεκδικείς αυτό που θέλεις με πάθος!

4. Σου υπόσχομαι να μη σου πω ποτέ «βάλε λίγο κραγιόν»
Όπως κάνουν πολλές μαμάδες. Δε θα κρίνω ποτέ το αν θέλεις ή δεν θέλεις να φορέσεις make up, ούτε αν θέλεις ή δεν θέλεις να πειραματιστείς με τη θηλυκότητά σου. Ελπίζω να νιώθεις πάντα τόσο όμορφη, ώστε να μην χρειαστεί να το κάνεις!

5. Σου υπόσχομαι να σε ακούω πάντα  με «ανοιχτό» μυαλό
Θέλω να ακούσω τα όνειρά σου, τις απόψεις σου και τα σχέδια σου για τη ζωή! Θέλω να δω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια! Θέλω να μάθω τα πάντα για σένα, να σε στηρίξω, να σε βοηθήσω σε ότι πρακτικό θελήσεις ή σε ότι σου φανεί μαγικό. Και θέλω να κρατήσεις για πάντα τη μαγεία!

* Και βέβαια υπόσχομαι να σε αγαπώ ότι κι αν συμβεί, όποια κι αν αποφασίσεις να γίνεις και όποια κι αν είσαι. Θα σε αγαπώ γι’ αυτό που είσαι!

Πηγή
epirusblog.gr
5 of 5
5 υποσχέσεις που θέλω να δώσω στην κόρη μου!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4550991229963015074
item