Άρτα: ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Η ΦΡΙΚΗ - Σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε τον 47χρονο από τη Φιλιππιάδα και αιτείται την αποφυλάκισή του

Άρτα: ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Η ΦΡΙΚΗ - Σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε τον 47χρονο από τη Φιλιππιάδα και αιτείται την αποφυλάκισή του
Ένα έγκλημα που είχε συγκλονίσει τη ν περιοχή μας και είναι από τα πιο φρικιαστικά που έχουν συμβεί στη χώρα μας, θα ξαναζωντανέψει στην αίθουσα του αρμόδιου δικαστικού οργάνου, που  θα εξετάσει την αίτηση αποφυλάκισης του 39χρονου σήμερα δολοφόνου από τις Κεραμάτες Άρτας που στο χρονικό διάστημα μεταξύ 11 και 26 Φεβρουαρίου 2013 είχε δολοφονήσει έναν 47χρονο από την Φιλιππιάδα, του οποίου η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου.
Ο 36χρονος τότε Νίκος Γκόγκος τεμάχισε τον φίλο του και στη συνέχεια έβρασε κομμάτια του στην κατσαρόλα και τα ξεκοκάλισε, πετώντας τα στην αποχέτευση, ενώ το κεφάλι και τα μεγάλα οστά τα έριξε στον Αραχθο ποταμό! 
Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος στην Άρτα ξέφυγαν από τα όρια της ανθρώπινης λογικής και ξεπέρασαν σε νοσηρότητα ακόμη και τα πιο φρικιαστικά κινηματογραφικά θρίλερ. 
Δράστης του αποτρόπαιου φονικού όπως γράφει πιο πάνω το Preveza Posto ήταν ο σεσημασμένος 36χρονος Νίκος Γκόγκος από τις Κεραμάτες, γνωστός στην αστυνομία για την εγκληματική του δράση, ο οποίος μάλιστα είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών τρεις ημέρες μετά το έγκλημα και είχε αφεθεί ελεύθερος.
Το θύμα ήταν ο 48χρονος Γιώργος Παπαλέξης από τη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, την εξαφάνιση του οποίου είχε δηλώσει η μητέρα του στις 11 Φεβρουαρίου. Από εκείνη τη στιγμή είχαν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες ολοκληρώθηκαν  στις 26 Φεβρουαρίου τα ξημερώματα αποκαλύπτοντας το ειδεχθές έγκλημα.
Αιτία για το φονικό ήταν ο καβγάς που στήθηκε ανάμεσά τους για ναρκωτικές ουσίες. Ο 36χρονος αρχικά πυροβόλησε στο κεφάλι (και συγκεκριμένα στο μάτι) τον άτυχο 48χρονο και κατόπιν άρχισε να τον κόβει σε κομμάτια με σκεπάρνι. 
Κάποια από αυτά τα πολτοποίησε με το γεωργικό εργαλείο σε τέτοιο βαθμό που, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά κύκλοι της αστυνομίας, θύμιζαν δουλειά… χασάπη. 
Στη συνέχεια πήρε τα μαλακά κομμάτια και τα έβρασε στην κατσαρόλα της κουζίνας του, ενώ τα υπόλοιπα τα πέταξε στον βόθρο του σπιτιού του και κάποια άλλα στον Άραχθο ποταμό που διαρρέει το χωριό.
Τότε είχε συλληφθεί ως συνεργός του και νεαρή φοιτήτρια Νομικής που είχε μπει στον κόσμο των ναρκωτικών, η οποία στη συνέχεια αποφυλακίστηκε.
Ο δράστης θεωρεί ότι έφτασε στο έγκλημα λόγω της ψυχικής του κατάστασης από τον εθισμό στα ναρκωτικά και αιτείται ευνοϊκή μεταχείριση.
Έτσι ένας «Χάνιμπαλ» μπορεί αν ξεχαστεί η υπόθεσή του, να επιστρέψει με οποιονδήποτε τρόπο  στην κοινωνία.
Είναι δυνατόν;
Πηγή: prevezaposto.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Η ΦΡΙΚΗ - Σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε τον 47χρονο από τη Φιλιππιάδα και αιτείται την αποφυλάκισή του
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8761469992101702435
item