Θεσσαλονίκη: Η πρώτη απόδραση με «βραχιολάκι» - Άφαντη 43χρονη Θεσσαλονίκη: Η πρώτη απόδραση με «βραχιολάκι» - Άφαντη 43χρονη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Η πρώτη απόδραση με «βραχιολάκι» - Άφαντη 43χρονη

Θεσσαλονίκη: Η πρώτη απόδραση με «βραχιολάκι» - Άφαντη 43χρονη

Η εταιρεία που έχει αναλάβει την παρακολούθηση των κρατουμένων με βραχιολάκι έλαβε σήμα από τον πομπό της 43χρονης ότι βγήκε από το σπίτι παραβιάζοντας έτσι τον κατ’ οίκον περιορισμό.

Η πρώτη απόδραση κρατουμένου που βρισκόταν υπό επιτήρηση με ειδικό βραχιολάκι σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Πρόκειται για μια 43χρονη, η οποία κατηγορείται για εμπλοκή σε μεγάλη υπόθεση υπεξαίρεσης και κατάχρησης σε βάρους του Δημοσίου, λαθρεμπόριο και ξέπλυμα χρήματος, η οποία με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και επιτήρηση με βραχιολάκι.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, χθες στις 18:58 το απόγευμα, η εταιρεία που έχει αναλάβει την παρακολούθηση των κρατουμένων με βραχιολάκι έλαβε σήμα από τον πομπό της 43χρονης ότι βγήκε από το σπίτι παραβιάζοντας έτσι τον κατ’ οίκον περιορισμό.

Αμέσως κινήθηκε συνεργείο της εταιρίας στην περιοχή, που παρακολούθησε το σήμα, αλλά ο πομπός σταμάτησε να εκπέμπει 11 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:09 στη γωνία Θεσσαλονίκης και Λαχανά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το βραχιολάκι κομμένο αλλά η γυναίκα είχε γίνει άφαντη και αναζητείται.
 
Epirusblog Gr
5 of 5
Θεσσαλονίκη: Η πρώτη απόδραση με «βραχιολάκι» - Άφαντη 43χρονη
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 3555491475026994352
Σχόλια
item