Γιάννενα: ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ - Περισσότεροι από 400 μαθητές στο φορητό ψηφιακό πλανητάριο Γιάννενα: ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ - Περισσότεροι από 400 μαθητές στο φορητό ψηφιακό πλανητάριο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ - Περισσότεροι από 400 μαθητές στο φορητό ψηφιακό πλανητάριο

Γιάννενα: ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ - Περισσότεροι από 400 μαθητές στο φορητό ψηφιακό πλανητάριο
Την μεγαλύτερη ανταμοιβή αποτέλεσαν για το Δήμο Πωγωνίου τα χαμογελαστά πρόσωπα και τα επιφωνήματα θαυμασμού των μαθητών που παρακολούθησαν τις προβολές στο φορητό ψηφιακό πλανητάριο.

Το πλανητάριο «κατασκήνωσε» για δύο ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο Καλπακίου και υποδέχτηκε περισσότερους από 400 μαθητές από όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου προκειμένου να τους μυήσει στα μυστικά του ουρανού.

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου και είχε στόχο την ψυχαγωγία των παιδιών μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 

Ο Δήμος Πωγωνίου προσπαθεί να βάλει φρένο στην απομόνωση που σε κάποιες περιπτώσεις αισθάνονται οι μαθητές περιφερειακών Δήμων και στα πλαίσια αυτά θα συνεχίσει να καταρτίζει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με γνώμονα τις επιθυμίες τους.

Οι μαθητές παρακολούθησαν δωρεάν τις προβολές (το κόστος το επωμίστηκε ο Δήμος) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση αφορούσε και τα προσφυγόπουλα που με μεγάλη χαρά δέχτηκαν την έκπληξη του Δήμου Πωγωνίου.
Οι εκδηλώσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς στις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Πωγωνίου η 1η μαθητική συνάντηση, όπου τα σχολεία θα παρουσιάσουν από μία καλλιτεχνική δράση ενώ στις 22 Δεκεμβρίου θα έρθουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου η Αστερούπολη και τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. 
Εκεί θα γίνει μία μεγάλη γιορτή με τον Άγιο Βασίλη, μάγους και ήρωες κινουμένων σχεδίων.
anex.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ - Περισσότεροι από 400 μαθητές στο φορητό ψηφιακό πλανητάριο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5579474290769159973
Σχόλια
item