Το 40% των ψηφοφόρων του Τραμπ πιστεύουν ότι η Χίλαρι χρειάζεται… εξορκισμό Το 40% των ψηφοφόρων του Τραμπ πιστεύουν ότι η Χίλαρι χρειάζεται… εξορκισμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το 40% των ψηφοφόρων του Τραμπ πιστεύουν ότι η Χίλαρι χρειάζεται… εξορκισμό

Το 40% των ψηφοφόρων του Τραμπ πιστεύουν ότι η Χίλαρι χρειάζεται… εξορκισμό - Κεντρική Εικόνα
Αυτό θα πει επίπεδο ψηφοφόρων… Είναι συγκεκριμένα ένα μεγάλο μέρος αυτών που φιλοδοξούν να εγκαταστήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο. 
Αν ήταν και στο χέρι τους, πιθανόν να ζητούσαν την «αναβίωση» της ιεράς εξέτασης και της ρίψης στην πυρά, καθώς η Χίλαρι Κλίντον έχει τα χαρακτηριστικά μιας… μάγισσας του Μεσαίωνα.
Σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση λοιπόν, τέσσερις στους δέκα ψηφοφόρους του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ θεωρούν ότι η αντίπαλός του έχει καταληφθεί από το… πνεύμα του κακού. 
Η ακριβής πεποίθηση τους είναι ότι πρόκειται για «πραγματικό δαίμονα»! Επίσης, σε σύνολο 985 ερωτηθέντων, το 84% θεωρεί ότι η Χίλαρι πρέπει να καταδικαστεί σε φυλάκιση. 
Προφανώς ένα μεγάλο ποσοστό αυτών εκτιμά ότι θα έπρεπε να την επισκεφτεί στη φυλακή κάποιος εξορκιστής…
Τα ευρήματα των δημοσκόπων μπορεί να ακούγονται αστεία, σύμφωνα με τους αναλυτές όμως καταδεικνύουν τι είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει την τελευταία στιγμή τις ισορροπίες και να δώσει τελικά τη νίκη στον Τραμπ.
Ο Νεοϋορκέζος μεγιστάνας διαθέτει πολύ περισσότερους φανατισμένους υποστηρικτές, ενώ ένα μεγάλο μέρος των εν δυνάμει ψηφοφόρων της Χίλαρι έχει ταχθεί εξ’ ανάγκης στο πλευρό της. 
Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος αποχής από την κάλπη είναι σαφώς μεγαλύτερος στο στρατόπεδο της υποψήφιας των Δημοκρατικών. 
Ένα ενδεχόμενο που… τρέμει όλος ο πλανήτης ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Τρίτης. Έστω και αν η κυρία Κλίντον πρόκειται να κυβερνήσει τον κόσμο παρέα με τον Βελζεβούλ… 
Epirusblog Gr
5 of 5
Το 40% των ψηφοφόρων του Τραμπ πιστεύουν ότι η Χίλαρι χρειάζεται… εξορκισμό
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 1745014564240916490
Σχόλια
item