Γιάννενα: Ο Φώτης Λιόντος μεγάλος νικητής στον 4ο Νάιο Δρόμο Γιάννενα: Ο Φώτης Λιόντος μεγάλος νικητής στον 4ο Νάιο Δρόμο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ο Φώτης Λιόντος μεγάλος νικητής στον 4ο Νάιο Δρόμο

Γιάννενα: Ο Φώτης Λιόντος μεγάλος νικητής στον 4ο Νάιο Δρόμο
Ο Φώτης Λιόντος, αθλητής με πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε αντίστοιχους αγώνες δρόμου τα τελευταία χρόνια, ήταν ο μεγάλος νικητής του 4ου Νάιου Δρόμου που διεξήχθη με επιτυχία προχθές στη δωδωναία κοιλάδα.
Χάρη στον αγώνα, στον οποίο συμμετείχαν δεκάδες αθλητές, ο αρχαιολογικός χώρος της Δωδώνης μετατράπηκε σε ένα ζωντανό μνημείο. 
Οι δρομείς των 18,5 χλμ. διέσχισαν τη Δωδωναία κοιλάδα και τερμάτισαν στο αρχαίο στάδιο της Δωδώνης. 
Την εμπειρία αυτή της διαδρομής βίωσαν και οι αθλητές που έτρεξαν στον αγώνα των 5 χλμ. όπως και οι μαθητές που συμμετείχαν στον αγώνα των 2 χλμ.
Οι νικητές
Στη μεγάλη διαδρομή των 18,5 χλμ, στη γενική κατηγορία, πρώτος τερμάτισε ο Φώτης Λιόντος (της Derekas Endurance Coaching) με χρόνο 1.12.00, δεύτερος ήταν ο Αλέξανδρος Λουκάς (1.12.24) και τρίτος ο Δημήτρης Δρούγκας (1.12.39). 
Στις γυναίκες πρώτη έκοψε το νήμα η Δήμητρα Ανδρούτσου με χρόνο 1.24.31, δεύτερη η Ιωάννα Μπαράτσα (1.27.28) και τρίτη η Αναστασία Ελευθεριάδου (1.28.28). 
Στον αγώνα των 5 χλμ. πρώτος τερμάτισε ο Αλέξης Μπαράτσας, δεύτερος ο Μαρίνος Χήρας και τρίτος ο Μιχάλης Χατζημελετίου, ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Διονυσία Κολέ, δεύτερη η Ελισάβετ Σκανδάλη και τρίτη η Αναστασία Λώρα.
Τη διοργάνωση των αγώνων στήριξαν με την παρουσία τους ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων Κώστας Σουέρεφ, ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Καραμπίνας και Κώστας Σιαράβας κ.ά..
proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Φώτης Λιόντος μεγάλος νικητής στον 4ο Νάιο Δρόμο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5914700125451175020
Σχόλια
item