Βόλος: Έπεσαν από γκρεμό 30 μέτρων με το ΙΧ στη θάλασσα αλλά βγήκαν ζωντανοί! Βόλος: Έπεσαν από γκρεμό 30 μέτρων με το ΙΧ στη θάλασσα αλλά βγήκαν ζωντανοί! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βόλος: Έπεσαν από γκρεμό 30 μέτρων με το ΙΧ στη θάλασσα αλλά βγήκαν ζωντανοί!

Βόλος: Έπεσαν από γκρεμό 30 μέτρων με το ΙΧ στη θάλασσα αλλά βγήκαν ζωντανοί! - Κεντρική Εικόνα
Άγιο είχαν οι οι δύο επιβαίνοντες ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο χθες βράδυ κατέληξε στη θάλασσα, πέφτοντας από γκρεμό 30 μέτρων στην περιοχή Αγίου Γεωργίου στο νομό Μαγνησίας. 
Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος μαζί την 37χρονη συνεπιβάτιδά του, κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το όχημα στην ακτή, χωρίς καν να φέρουν σοβαρά τραύματα!
Ο 32χρονος δήλωσε στους λιμενικούς, που έφθασαν στο σημείο, ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του σε μια κλειστή στροφή, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να καταλήξει στη θάλασσα. 
Το όχημα βυθίστηκε σε βάθος περίπου 3-4 μέτρων και σε απόσταση περίπου 2 μέτρων από την ακτή. Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.
Την προανάκριση του ατυχήματος ανέλαβε το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ το Ι.Χ αυτοκίνητο θα ανελκυστεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη του.
Φωτογραφία αρχείου
Epirusblog Gr
5 of 5
Βόλος: Έπεσαν από γκρεμό 30 μέτρων με το ΙΧ στη θάλασσα αλλά βγήκαν ζωντανοί!
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 8917460691290242711
Σχόλια
item