Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

  Επικοινωνιακό... αλαλούμ!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά σου, εμφανίζοντας προοπτικές που δεν υπήρχαν αλλά και «φράζοντας» τον δρόμο σε κάτι που θεωρούσες δεδομένο. Καλό είναι λοιπόν να κυνηγήσεις την έκπληξη ή να διεκδικήσεις κάτι δύσκολο και σπάνιο, αφού εκεί οι πιθανότητές σου είναι καλύτερες. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας ενδέχεται να «εξαφανίσει» προσωρινά χρήματα ή αντικείμενα αξίας.
Ερωτικά
Με τον Δία στον Ζυγό να σε στηρίζει, ό,τι κι αν κάνεις, μπορεί να «πιάσει», ίσως μάλιστα οι πιθανότητες μιας επιτυχίας σου να είναι κατά πολύ αυξημένες στην περίπτωση που απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που θεωρείται δυσπρόσιτο ή ακούγονται για αυτό τόσα, που χρειάζεσαι μια... δοκιμή για να πειστείς!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μια συνεργασία ή συμφωνία που θεωρούσες αξιόπιστη και σταθερή φαίνεται να «κάνει νερά», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να έχεις στην άμεση διάθεσή σου κάποια εναλλακτική. Ίσως μάλιστα αυτή να σχετίζεται με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες ήταν «απέναντί σου». Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο επιρρεπή στην εξαπάτηση από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ή γενικότερα στο να πιστέψεις πράγματα που ναι μεν δείχνουν αληθινά, αλλά… δεν είναι!
Ερωτικά
Απορίες και ερωτήματα αναφύονται διαρκώς μέσα στο μυαλό σου και βέβαια υπάρχουν ουσιαστικοί λόγοι γι’ αυτό, αφού τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή δεν είναι ούτε συνηθισμένα, ούτε… απλά! Ίσως μάλιστα λάβεις και κάποια αντιφατικά μηνύματα, που θα περιπλέξουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά


Σε μια μέρα όπου χαρακτηρίζεται από του κόσμου τα παράξενα, δεν σε συμφέρει να κινηθείς με γνώμονα την «πάγια» λογική σου αλλά να αφήσεις περισσότερο χώρο στην έμπνευση, την διαίσθηση και το πειραματικό πνεύμα σου. Όλα αυτά μάλιστα, μπορούν να βρουν εφαρμογή στον χώρο της εργασίας σου, όπου με την συνδρομή του Ουρανού και του Ποσειδώνα αναμένονται ανατροπές και ψεματάκια! Παράλληλα είναι πιθανόν να δεχθείς την απρόσμενη επίσκεψη ενός φίλου ή μιας φίλης.

Ερωτικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Τοξότη σου επιτρέπουν να ελπίζεις στο καλύτερο, ίσως μάλιστα να εισπράξεις άμεσα την αγάπη και την αποδοχή ενός προσώπου, που νοιάζεται για σένα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να ταξιδέψεις γι’ αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό «φλερτάρει» με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, ανοίγοντας νέους δρόμους στην δημιουργική σου έκφραση. Όσον αφορά όμως στις πιο καθημερινές σου υποθέσεις ίσως τελικά να ταλαιπωρηθείς από απρόσμενες ή «σοκαριστικές» αντιδράσεις ατόμων που αγαπάς κι εκτιμάς ή ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμά σου, ικανές να σε αποσυντονίσουν. Καλό είναι λοιπόν να επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία και να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση παρά την λογική σου.
Ερωτικά
Οι «ποιητικές» τάσεις και ο ρομαντισμός σου μπορεί να σε κάνουν πιο «επιρρεπή» συναισθηματικά σε πρόσωπα που ναι μεν ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος, αλλά ίσως και να έχουν κάποιες «παραξενιές», δύσκολες στην διαχείρισή τους. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να διερευνήσεις τα όσα «περίεργα» συμβαίνουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά


Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να αναμορφώσεις τον χώρο σου, εκφράζοντας τον «καλλιτέχνη» που κρύβεις μέσα σου και προβαίνοντας σε λειτουργικές αλλαγές. Όσον αφορά όμως στις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα ενδέχεται να υπάρξουν «περίεργες» συμπεριφορές ή αντιδράσεις που θα σε προβληματίσουν. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ενώ είναι πιθανόν να «εξαφανιστούν» από προσώπου γης χρήματα ή αντικείμενα αξίας.

Ερωτικά
Οι προδιαγραφές σου για κάτι «καλό» είναι κάτι περισσότερο από υπαρκτές κι αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στο πρόσωπο που θέλεις, ξέροντας ότι θα εισπράξεις την ζητούμενη αποδοχή. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να τη χαρείς με όποιον τρόπο επιλέξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην εμπιστευτείς ένα πρόσωπο που σου τα εμφανίζει όλα «ωραία και καλά», αφού ναι μεν θα επηρεαστεί θετικά η ψυχολογία σου, στην πράξη όμως άλλα θα γίνουν! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε «ξαφνικά συναπαντήματα» και να τροφοδοτήσει την προτίμησή σου σε «hi tec» είδη, ίσως όμως να σε ταλαιπωρήσει και με «ανεξήγητες» συμπεριφορές των μέσων που χρησιμοποιείς για τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Είτε είσαι ήδη δεσμευμένος, είτε μόνος/η και διαθέσιμος/η, το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να περιορίσεις τις εξωτερικές σου αναζητήσεις και να επικεντρωθείς στα καλά που μπορείς να απολαύσεις σε μια «ζεστή φωλιά», αφού εκεί εδρεύουν όλα εκείνα τα απλά πράγματα που συνθέτουν την ευτυχία σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό αναδεικνύει ανάγκες και επιθυμίες που δεν είναι «πρώτης γραμμής» αλλά που η κάλυψή τους θα σε κάνει να νιώσεις… ξεχωριστός/η! Μάλιστα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε… παραπέμπει στην προμήθεια προϊόντων ή την προσφορά υπηρεσιών που σχετίζονται με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Αντίθετα όμως στα πάγια οικονομικά θέματα μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις που θα σε προβληματίσουν και καλό είναι να μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.
Ερωτικά
Επικοινωνιακά «το ‘χεις» και μια επίσκεψη ή ένα ταξίδι μπορεί να σου δώσουν καλές αφορμές για να γνωρίσεις ένα «ξεχωριστό» πρόσωπο που σίγουρα, εκτός από τις «παραξενιές» του, χαρακτηρίζεται από έναν ιδιαίτερο τρόπο σκέψης ή από ενδιαφέροντα που σε καμία περίπτωση δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητο/η!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να ξεχωρίσεις και να αναδείξεις τα πιο ιδιαίτερα προσόντα σου σε δράσεις που «σπάνε την ρουτίνα» και τρέφουν το «μέσα σου».
Υπάρχει μάλιστα ένας λόγος παραπάνω για να αφήσεις στην άκρη τις συνήθεις δραστηριότητές σου, αφού τίποτα δεν θα εξελιχθεί σύμφωνα με το πρόγραμμά σου! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, που παρά το «αδόκιμο» του χαρακτήρα τους έχουν και τα καλά τους.

Ερωτικά
Σήμερα οι ερωτικές αναζητήσεις σου δεν έχουν ούτε αρχή, ούτε τέλος, ίσως μάλιστα να «κυριαρχηθείς» από σπάνιες ή περίεργες τάσεις ή ανάγκες, που δεν καλύπτονται εύκολα σε μια «νορμάλ» σχέση. Και μακάρι να έχεις δίπλα σου ένα πρόσωπο πρόθυμο να σε ακολουθήσει αλλά… εύκολο δεν το λες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να ασχοληθείς με ποικίλα «μυστήρια», ώστε να λάβεις τις απαντήσεις σου, όλη αυτή η διαδικασία όμως δεν έχει να κάνει με θέματα «της σειράς» αλλά με κάποια ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, που για τον πολύ κόσμο δείχνουν… κινέζικα! Ως προς την καθημερινότητά σου βέβαια ενδέχεται να «δοκιμαστείς» από απρόβλεπτες εξελίξεις, ενώ αν έχεις παιδιά μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα από κάτι που θα μάθεις. Επιπλέον, στο σπίτι σου φαίνεται να υφαίνεται μια μικρή «συνομωσία».
Ερωτικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δείχνουν πρόθυμες να σε ρίξουν σε μια αγκαλιά, εφ’ όσον βέβαια το επιθυμείς κι εσύ. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις περισσότερες ευκαιρίες που θα έχεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, σε ένα περιβάλλον της αρεσκείας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά


Ο ενεργός Ποσειδώνας δεν βοηθά στις συναλλαγές σου, αφού εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα κάποιου «επιτήδειου» ή να πιστέψεις πράγματα που δεν ισχύουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να χάσεις χρήσιμα έγγραφα, αρχεία ή αντικείμενα αλλά αν ακυρωθεί ένα ραντεβού που κρίνεις ως σημαντικό, ίσως τελικά να είναι για… καλό! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να είσαι ανοικτός/η στο απρόσμενο είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο σου, αφού μπορεί να δεχθείς απρόσκλητους «μουσαφίρηδες».
Ερωτικά
Πάνω στην… φούρια του, ο Άρης στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να σου δώσει κι ένα ερωτικό «εξτραδάκι», είναι ωστόσο αμφίβολο το κατά πόσο μια γνωριμία σου μπορεί να «σταθεί» ως μια «φυσιολογική» σχέση. Εξ άλλου, το «κτυπάω και φεύγω» εξακολουθεί να είναι για σένα η πιο ρεαλιστική επιλογή αυτής της περιόδου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Με τον Ερμή «ζαλισμένο», τίποτα δεν λειτουργεί με τον αναμενόμενο τρόπο, κάτι βέβαια που μπορεί να σε ενοχλήσει αν παίρνεις τα πράγματα ως δεδομένα, ιδιαίτερα στην καριέρα σου ή σε έναν «κυρίαρχο» στόχο σου. Επειδή όμως κουβαλάς αρκετή «τρέλα» το σωστό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις αφορμές που θα σου δοθούν για να την εκφράσεις δημιουργικά, όχι τόσο για να προκαλέσεις αλλά για να ενεργοποιήσεις τα αντανακλαστικά όλων εκείνων που περιμένουν ένα νεύμα σου για να επιχειρήσουν το «αδιανόητο».
Ερωτικά
Με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον Τοξότη είναι πολύ πιθανό να βρεθείς με μια συντροφιά ικανή να καλύψει τόσο τις πνευματικές όσο και τις ψυχαγωγικές αναζητήσεις σου. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι του να γίνει κάτι πιο «καυτό», υπάρχει μια απόσταση που για την ώρα δεν καλύπτεται εύκολα!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά


Από την μια πλευρά, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε τι το «ενοχλητικό», διασφαλίζοντας έτσι μια ειρηνική και «αβανταδόρικη» καθημερινότητα. Ίσως μάλιστα να αναδειχθεί και ο εμψυχωτικός σου ρόλος απέναντι σε πρόσωπα που τα βλέπουν όλα «μαύρα». Από την άλλη όμως, ο επίσης ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει σε αποκαλύψεις που θα σε αιφνιδιάσουν αλλά και να προκαλέσει ανατροπές στα σχέδιά σου, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Τοξότη… παρέα με την Αφροδίτη σου προσδίδουν περισσότερη λάμψη κι αν «κυκλοφορήσεις» ή βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση είναι βέβαιο πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Από εκεί και ύστερα, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου!

astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.   Επικοινωνιακό... αλαλούμ! ΚΡΙΟΣ Γενικά Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε ...
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016
epirusblog.gr
5 of 5
Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.   Επικοινωνιακό... αλαλούμ! ΚΡΙΟΣ Γενικά Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε ...
ζώδια 4627455709785981886
item