Πρέβεζα: 27 δίκυκλα Πακιστανών «νταβατζήδων» έχουν κατασχεθεί κατά καιρούς στην Πρέβεζα Πρέβεζα: 27 δίκυκλα Πακιστανών «νταβατζήδων» έχουν κατασχεθεί κατά καιρούς στην Πρέβεζα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: 27 δίκυκλα Πακιστανών «νταβατζήδων» έχουν κατασχεθεί κατά καιρούς στην Πρέβεζα

Πρέβεζα: 27 δίκυκλα Πακιστανών «νταβατζήδων» έχουν κατασχεθεί κατά καιρούς στην Πρέβεζα

Σε κατάσχεση 27 δικύκλων που είχαν στην κατοχή τους Πακιστανοί ή Αφγανοί  μετανάστες έχουν κατασχεθεί κατά καιρούς στην Πρέβεζα, από το Τμήμα Δίωξης λαθρομεταναστών. Κι αυτό γιατί οι αλλοδαποί που τα κατείχαν είχαν στήσει επιχείρηση και τα χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά άλλων μη νόμιμων μεταναστών σε διάφορες εργασίες.

Τα άτομα αυτά εισέπρατταν 5 ευρώ για να μεταφέρουν τους συμπατριώτες τους στην εργασία τους μετ΄επιστροφής. 


Παράλληλα είχαν νοικιάσει σπίτια σε διάφορα σημεία της Πρέβεζας όπου στοιβάζονταν Πακιστανοί και Αφγανοί μετανάστες, πληρώνοντας ενοίκιο στους πονηρούς συμπατριώτες τους που εισέπρατταν πολλαπλάσια χρήματα, από το ενοίκιο που έδιναν στον ιδιοκτήτη των παλαιών κατοικιών που κάποιοι ακόμη και σήμερα έχουν στη διάθεσή τους.

Έτσι, κάποιοι ζουν με το νταβατζιλίκι που κάνουν σε βάρος συμπατριωτών τους, χωρίς να εργάζονται, ενώ υπάρχουν και αυτοί που μέσω του δουλεμπορικού συστήματος φέρνουν αλλοδαπούς για εργασία στην περιοχή μας. 


Για μεγάλο χρονικό διάστημα το αρμόδιο Τμήμα της τοπικής Αστυνομίας που είχε αντιληφθεί τον ρόλο των νταβατζήδων, είχε προβεί σε πολλές συλλήψεις και συνολικά έχουν κατασχεθεί 27 δίκυκλα.

Το επάγγελμα όμως του νταβατζή-δουλέμπορου είναι όπως φαίνεται επικερδές και πάντα κατάφερναν να τα αντικαθιστούν. 


Οι μετανάστες από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν στην Πρέβεζα είναι αρκετοί και κάποιοι από αυτούς δεν δίστασαν να εμφανιστούν δημόσια και μαζικά στην εκδήλωση για το ραμαζάνι που είχε γίνει  στο Κηποθέατρο Πρέβεζας και που αποκλειστικά είχε καλύψει το PrevezaPosto.

prevezaposto.gr


Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: 27 δίκυκλα Πακιστανών «νταβατζήδων» έχουν κατασχεθεί κατά καιρούς στην Πρέβεζα
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 57217497741875971
Σχόλια
item