Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Επικοινωνία και δικτύωση.

ΚΡΙΟΣΓενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σηματοδοτεί μια καθημερινότητα διανθισμένη με αρκετά ευχάριστα περιστατικά, ίσως κι ένα ευχάριστο ταξίδι. Ακόμη μπορεί να λάβεις μια καλή είδηση αλλά ίσως η πιο ουσιαστική συνεισφορά του είναι η δικτύωση σου με «πρόσωπα και πράγματα». Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστα τετελεσμένα στην καριέρα σου.
Ερωτικά
Αν ψάχνεις για μια σχέση που να σε καλύπτει κοινωνικά, μπορεί να βρεθείς πολύ κοντά στον στόχο σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υπάρξει μια μίνι κρίση, που θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να πιστοποιηθεί άμεσα με ένα δώρο ή μπόνους. Επιπλέον, μπορεί να σου προταθεί μια συμφέρουσα συμφωνία αλλά και να μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς σωστά σε σχέση με τις επιδιώξεις σου. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να στενοχωρηθείς από μια είδηση ή να ταλαιπωρηθείς σε μια μετακίνησή σου, ιδιαίτερα αν γίνει σε «άγνωστα εδάφη».
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε καθεστώς συναισθηματικής αστάθειας και μόνον όταν τελειώσει η μέρα μπορείς να «κάνεις ταμείο» για αυτά που κέρδισες κι αυτά που έχασες. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ζωή σου έχει ενδιαφέρον κι αυτό είναι που «μετράει»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Ερμής στον Τοξότη συμβάλλει θετικά στην βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου κι ανοίγει τον δρόμο σε μια επωφελή συνεργασία, η οποία ενδέχεται να συνδυαστεί με μια συλλογική προσπάθεια. Μπορεί ακόμη να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα όμως οφείλεις να είσαι πιο «υποψιασμένος/η» σε οτιδήποτε αφορά στα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, είναι κάτι παραπάνω από θετικό αλλά το... πλήθος των διαθέσιμων επιλογών σου δεν σου επιτρέπει να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα. Από γνωριμίες πάντως... σκίζεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη επιδρά θετικά τόσο στην καριέρα σου, όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα με καλές ιδέες και προθέσεις. Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις κι ένα «διακεκριμένο» άτομο, που έχει τον τρόπο να σε βοηθήσει για να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας που εγκυμονεί κινδύνους για την... ελευθερία σου!
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις πιο προσωπικές σου επιδιώξεις, ίσως μάλιστα να δεις άμεσα τα σημάδια αυτής της βελτίωσης, συνειδητοποιώντας το πόσο αρεστός/η είσαι στους άλλους. Από εκεί και ύστερα, φρόντισε να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη παραπέμπει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα διανθισμένη με παιχνίδια κι ευχάριστες στιγμές. Επιπλέον θα σου δώσει την ευκαιρία να συνευρεθείς και να μοιραστείς πράγματα με πρόσωπα που σε καταλαβαίνουν. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κλείσεις οριστικά έναν κύκλο εργασιών, ενώ ενδέχεται να προκαλέσει κι ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό στην δουλειά σου.
Ερωτικά
Μια γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα άτομο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του, μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε ένα μικρό ειδύλλιο κι αν ενδώσεις στην πρόκληση, όλα θα εξελιχθούν... ομαλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να σου προσφέρει λύσεις και διεξόδους σε σχέση με οικογενειακά αλλά και οικονομικά θέματα που σε προβληματίζουν. Ακόμη θα σε βοηθήσει να κάνεις πιο λειτουργικό τον προσωπικό σου χώρο, παίρνοντας αν χρειαστεί και την... βοήθεια του κοινού! Ωστόσο, την ίδια στιγμή ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να προστατέψεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που κινδυνεύει να μπλέξει άσχημα.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να σου γίνουν αρκετές «κρούσεις» κι όχι μόνον στα... λόγια κι εσύ δεν έχεις παρά να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, είτε ενδίδοντας άμεσα, είτε αφήνοντας τον χρόνο να δουλέψει υπέρ σου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά

Ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί κάθε είδους συνεργασία ή διαπραγμάτευση, ενώ αναμένεται να σε φέρει πιο κοντά με γνωστούς και συγγενείς, περνώντας μαζί τους αρκετές όμορφες στιγμές. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ ίσως μάθεις ή ακούσεις κάτι πολύ ευχάριστο. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας θα συμβάλλει σε εκμυστηρεύσεις οικείων προσώπων αλλά και στην ανακάλυψη κρυμμένων αντικειμένων στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Σήμερα καλείσαι να δώσεις... ξανά προτεραιότητα στο κτίσιμο και τον εφοδιασμό της ερωτικής σου «φωλιάς» με όλα τα «κομφόρ», ώστε να απολαύσεις όλα τα καλά με το ταίρι σου, είτε πρόκειται για το υπάρχον, είτε για κάτι νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να εκμαιεύσεις σημαντικές πληροφορίες για πρακτικά ζητήματα αλλά και να εμβαθύνεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη δημιουργεί έναν «άνεμο ανανέωσης» στα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να κάνεις κάποιες επιπλέον αγορές, εκτός προγράμματος. Επιπλέον σε καλεί να δικτυωθείς, ώστε να βρεις τις απαντήσεις και τις λύσεις που ζητάς σε ένα επαγγελματικό σου θέμα
Ερωτικά
Μια γνωριμία σε ταξίδι ή γενικότερα κατά την διάρκεια μιας εξόδου σου, είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σου συμβούν αυτήν την περίοδο και ανεξάρτητα με την εξέλιξη της όλης κατάστασης, το βέβαιο είναι πως θα περάσεις όμορφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των άλλων, κάτι βέβαια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ποικιλοτρόπως για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να πετύχεις κάτι σημαντικό. Επιπλέον σε ωθεί να εκφράσεις τις πιο «παιχνιδιάρικες» πλευρές σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σε προειδοποιεί να μην «τσιμπήσεις» σε μια οικονομική προοπτική, αφού σίγουρα κρύβει παγίδες.
Ερωτικά
Όλα μοιάζουν υπέροχα αλλά καλό είναι να μην καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα ή αποφάσεις, αφού τα δεδομένα αλλάζουν γρήγορα. Φρόντισε λοιπόν να το... διασκεδάσεις, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Ο ενεργός Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να διερευνήσεις οτιδήποτε «δεν σου πάει καλά» και είναι αλήθεια ότι οι έρευνες σου μπορεί να «βγάλουν λαγό»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να «σπάσει» την ρουτίνα στην δουλειά σου αλλά και να επιδράσει θετικά σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει κόσμο στο σπίτι.
Ερωτικά
Εξακολουθείς να είσαι σε «φόρμα» κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που σου φαίνεται ενδιαφέρουσα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ... καλά να περάσεις με το ταίρι σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Ο Ερμής στον Τοξότη ανοίγει έναν νέο κύκλο στις φιλίες σου αλλά και σε συλλογικές δράσεις που πάνω απ’ όλα σε ευχαριστούν. Επιπλέον, ένα ταξίδι ή μια μετακίνησή σου θα γίνει αφορμή κι αιτία για να μάθεις καινούρια πράγματα. Παράλληλα όμως ο ενεργός Πλούτωνας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σειρά από ίντριγκες και ραδιουργίες στην δουλειά σου, που αν δεν εντοπιστούν έγκαιρα, μπορεί να σου κάνουν ζημιά.
Ερωτικά
Οι «μυστικοί» έρωτες δεν είναι βέβαια του στυλ σου αλλά επειδή βρίσκεσαι σε μια φάση όπου «ανθούν» τέτοια φαινόμενα, πολλά θα κριθούν από τον τρόπο που θα διαχειριστείς το θέμα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

Ο Ερμής στον Τοξότη αναμένεται να «ανεβάσει τις μετοχές σου στον κοινωνικό στίβο, να σου γνωρίσει άτομα χρήσιμα για τις επιδιώξεις σου αλλά και να σου προσφέρει κάποιες επαγγελματικές ή οικονομικές ευκολίες. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου παρουσιάζονται ως καλοπροαίρετα αλλά στο βάθος του μυαλού τους κρύβουν κάποιες... σκοτεινές ιδέες!
Ερωτικά
Ανάμεσα στις νέες φιλίες που δρομολογούνται υπάρχει σίγουρα και κάποια, που εύκολα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια ερωτική σχέση. Ωστόσο όλα επαφίενται στην διάθεση και τις προθέσεις σου.
astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 9156310861351190799
Σχόλια
item