Γιάννενα: Η «Αστερούπολη Ιωαννίνων» ανοίγει τις πύλες της στις 23 Νοεμβρίου! Γιάννενα: Η «Αστερούπολη Ιωαννίνων» ανοίγει τις πύλες της στις 23 Νοεμβρίου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η «Αστερούπολη Ιωαννίνων» ανοίγει τις πύλες της στις 23 Νοεμβρίου!

Γιάννενα: Η «Αστερούπολη Ιωαννίνων» ανοίγει τις πύλες της στις 23 Νοεμβρίου!
Με τον μεγαλύτερο καταρράκτη σοκολάτας της Ευρώπης,  με 1.200 λίτρα πραγματικής, λιωμένης σοκολάτας!!!

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της περιόδου των Χριστουγέννων, ο πιο δημοφιλής χειμερινός προορισμός στην Ελλάδα, τα Ιωάννινα, μάς δίνει ακόμα έναν καλό λόγο να τον επισκεφθούμε, βάζοντάς μας στο εορταστικό κλίμα στο πιο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο χωριό της χώρας.

Η «Αστερούπολη Ιωαννίνων» ανοίγει τις πύλες της στις 23 Νοεμβρίου και μας ταξιδεύει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε έναν μαγικό κόσμο και ένα μοναδικό υπερθέαμα για 47 ολόκληρες ημέρες.

Μικροί και μεγάλοι παρασύρονται στον γλυκό κόσμο της σοκολάτας με το «Εργαστήριο και Μουσείο Σοκολάτας» και τον μεγαλύτερο καταρράκτη σοκολάτας της Ευρώπης να χαρίζουν απλόχερα εκατοντάδες χαμόγελα.

Η μεγάλη παραμυθένια, «σοκολατένια» συντροφιά φτάνει στα Ιωάννινα, οι ήρωες της Σοκολάτας συναντούν τον Άι Βασίλη με τους βοηθούς του και η πιο γλυκιά εμπειρία ξεκινάει στον μεγαλύτερο Καταρράκτη Σοκολάτας που θα δούμε ποτέ με 1.200 λίτρα πραγματικής, λιωμένης σοκολάτας να ρέουν μπροστά στα μάτια μας!

Καταρράκτης σοκολάτας, γιγαντιαία σοκολατάκια και μπισκότα θα μας «περιπλανήσουν» γλυκά στη μεγαλύτερη γιορτή αγάπης του έτους, τα Χριστούγεννα, την ώρα που οι ήρωες του παραμυθένιου εργαστηρίου μάς ξεναγούν σε εικόνες εντυπωσιακές.

Στην «Αστερούπολη Ιωαννίνων οι επισκέπτες θα μείνουν κατάπληκτοι από τις πτήσεις με το φωτιζόμενο Αερόστατο, το σπίτι της Παγωμένης Πριγκίπισσας, το χωριό του Αη-Βασίλη, το μεγάλο και μικρό Λούνα Πάρκ και το παγοδρόμιο!

Ζήστε την μοναδική εμπειρία της Αστερούπολης καθημερινά από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ. 

Είσοδος ελεύθερη.
Εγκαίνια Σάββατο στις 26 Νοεμβρίου με ένα μοναδικό υπερθέαμα και πολλές εκπλήξεις!

epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Η «Αστερούπολη Ιωαννίνων» ανοίγει τις πύλες της στις 23 Νοεμβρίου!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 606046866116994831
Σχόλια
item