Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

 Πρακτικό πνεύμα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να σου φέρει μια συνεργασία από εκείνες που... κάνουν την διαφορά! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σε προειδοποιεί ότι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρχει και κάποιο άτομο, που σου κάνει τον/την φίλο/η αλλά στην πραγματικότητα σε εχθρεύεται και θα κάνει οτιδήποτε για να «φρενάρει» την πρόοδο σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Υδροχόο έχει βέβαια τα «πάνω-κάτω» του με συνέπεια οι καταστάσεις αλλά και οι διαθέσεις σου να μην έχουν διάρκεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη, ίσως μάλιστα να τεθούν τελικά οι βάσεις για μια όμορφη συνέχεια!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
 Με την Σελήνη στην Παρθένο, η φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων φαίνεται να είναι η βασική προτεραιότητα σου, μπορείς όμως να αφιερώσεις και περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή προάγουν την δημιουργικότητα σου.
Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας παραπέμπει σε κάποιες κρυφές μεθοδεύσεις, που σχετίζονται με την καριέρα σου και εκπορεύονται από «υψηλά κλιμάκια». Κι εδώ δεν χωρούν ημίμετρα αφού θα σου ζητηθεί να ταχθείς είτε υπέρ, είτε κατά κάποιων κύκλων κερδίζοντας μεν κάτι αλλά χάνοντας κάτι άλλο.
Ερωτικά
Τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι θετικά κι ίσως έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από την προτίμηση που δείχνει κάποιος/α στο πρόσωπο σου, φαίνεται όμως ότι όλα τα καλά αρχίζουν και τελειώνουν σε υλικό επίπεδο, αφού συναισθηματικά είναι δύσκολο να καλυφθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου προσφέρει βοήθειες και στηρίγματα, κυρίως μέσω της οικογένειας σου και παρότι κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν «σκαμπανεβάσματα», τελικά οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν. Παράλληλα, στα οικονομικά σου ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να κερδίσεις ή να επωφεληθείς από μια ζημιά άλλου/ης. Ωστόσο οι συνεργασίες παραμένουν για σένα ένα μεγάλο «αγκάθι», αφού στην συγκεκριμένη φάση μόνον προβλήματα θα σου φέρουν.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθά να νοιώσεις όμορφα με καλή παρέα, αν όμως έχεις βλέψεις για κάτι «αξιόπιστο» ή «ασφαλές» μπορεί τελικά να απογοητευθείς ή να εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να «τρέξει» αβίαστα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μάλλον θα «φορτωθείς» επιπλέον ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να «βάλεις κάτω» την λογική σου, ώστε να προστατευτείς από τις κακοτοπιές αλλά και να αποκτήσεις πλεονέκτημα σε μια διαπραγμάτευση. Ακόμη, αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας ίσως σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που δηλώνουν κι από αυτήν την άποψη μια συνεργασία ή μια πρόταση μπορεί να κρύβει παγίδες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου και ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθούν να δοκιμάσεις κάτι πιο «πικάντικο», που όμως τελικά μπορεί να σου βγει «ξινό», ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα άτομο που δεν ξέρεις και τόσο καλά. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι αναζητήσεις σου θα ικανοποιηθούν πλήρως!

ΛΕΩΝ
Γενικά
 Η Σελήνη στην Παρθένο προωθεί θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει και στην απόκτηση ενός αντικειμένου αξίας. Σε περίπτωση πάντως που δημιουργήσεις κάποιο αποθεματικό, καλό είναι να μην βιαστείς να προβείς σε αχρείαστες αγορές. Παράλληλα, με την συνδρομή του Άρη και του Πλούτωνα φαίνεται να δρομολογείται ένα... γενικό ξεκαθάρισμα στην δουλειά σου, επειδή όμως κάποιος/α προσπαθεί να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της, καλό είναι να είσαι πιο υποψιασμένος/η.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Υδροχόο σπέρνει στο διάβα σου άτομα γοητευτικά και «μυστηριώδη» που σίγουρα έχουν πολλά να δώσουν αλλά και να κρύψουν. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις αλλά αν είναι να μπλέξεις με μια προσωπικότητα, που στοχεύει στην χειραγώγησή σου, τότε να... σου λείπει το βύσσινο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου βελτιώνει την ψυχολογία σου και σε κάνει να νοιώθεις ότι δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να το πετύχεις, αν το πιστεύεις πραγματικά. Σε σχέση με τις συνεργασίες σου όμως, φρόντισε να κινηθείς σε ρεαλιστικά πλαίσια, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πάρεις ή να δώσεις πολλές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωναςμπορεί να προκαλέσει μια «αβαρία» στην δουλειά σου που δεν... σηκώνει ημίμετρα και θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις άμεσα.
Ερωτικά
Ο ερωτισμός σου «πιάνει ταβάνι», ωστόσο, ο Άρης στον Υδροχόο ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο, που μπορεί να παίζει «περίεργο» ρόλο σε σχέση με μια επαγγελματική σου υπόθεση. Πρόσεξε λοιπόν μήπως πάνω στην «ροή» αποκαλύψεις κάποιο πολύτιμο μυστικό σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να περιορίσεις κάπως τις εξόδους σου μένοντας για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να βάλεις σε μια τάξη το «μέσα» σου. Επιπλέον ενδέχεται να σου δοθούν αφορμές για να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου.
Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας παραπέμπει σε όχι εύκολες καταστάσεις που σχετίζονται με έναν «δικό σου» άνθρωπο κι αν θες να βρεθεί μια λύση θα πρέπει οπωσδήποτε να καταπολεμήσεις κάθε παθογένεια που «βγαίνει στην φόρα». Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Δίας στο ζώδιο σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Υδροχόο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική ένταση, που θα σε κάνει επιρρεπή σε κάθε είδους «αταξίες». Πρόσεξε όμως γιατί ένα ρίσκο που θα πάρεις ενδέχεται να σε φέρει σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα αν «στριμωχτείς» σε ένα μέρος από το οποίο η διαφυγή σου δεν θα είναι εύκολη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ίσως μάλιστα κάποια από τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα. Παράλληλα, εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για πράγματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, τα οποία ενδέχεται να σχετίζονται με τα οικονομικά σου ή τις κινήσεις ενός συγγενικού σου προσώπου. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας παραπέμπει στην ενασχόλησή σου με... μυστήρια κάθε είδους!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, αφού επικοινωνιακά παίρνεις... άριστα! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε καλείσαι να αλλάξεις κάποια πράγματα στην σχέση σου ή να την ανανεώσεις πριν βρεθείς προ απροόπτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να «πιάσεις» τους στόχους σου αλλά... έναν-έναν κι αφού πρώτα έχεις εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια πολύτιμη πληροφορία γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα, δίνοντας του τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις μια ευκαιρία, που δεν «βλέπει» σχεδόν κανείς. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να πέσεις πάνω σε μια «βρώμικη» συναλλαγή κι εδώ είναι που θα πρέπει να πάρεις θέση, είτε συγκαλύπτοντάς την, είτε ξεμπροστιάζοντας τους ενόχους, με κίνδυνο όμως να χάσεις κι εσύ κάτι.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό σου φέρνει «κάθε καρυδιάς καρύδι», χωρίς ωστόσο να σε... υποχρεώνει να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί, ιδιαίτερα αν εσύ έχεις αλλού το μυαλό σου. Προοπτικές υπάρχουν βέβαια αλλά σε κάθε περίπτωση, το θέμα είναι να μην «κολλάς» και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ωθεί να «ανοίξεις τα φτερά σου», κάτι που μπορεί να έχει θετικές συνέπειες σε όλους τους τομείς της ζωής σου, πλην ίσως των οικονομικών, αφού εκεί φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα ή «στημένα» κι όσο κι αν υπολογίζεις στις δικές σου ικανότητες, άλλοι είναι που κρατούν «το μαχαίρι και το πεπόνι». Αν όμως αναζητήσεις στήριξη από ένα «ισχυρό» πρόσωπο, ο Δίας δεν θα σου χαλάσει το χατίρι! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο, πέρα από κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, θα σου προσφέρει και περισσότερες ευκαιρίες για να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τονίζει την σεξουαλικότητα σου, παράλληλα όμως αναπαράγει και ευαισθησίες, που ίσως σε προβληματίσουν ή σε «κολλήσουν». Αν πάντως συμβεί οτιδήποτε την πιο... ακατάλληλη στιγμή, απλά χαλάρωσε και βγες από το «πρόβλημα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σε κάνει πιο «large» ή... επιπόλαιο/η στην διαχείριση των οικονομικών σου κι ίσως τελικά να «πανικοβληθείς» διαπιστώνοντας ότι αδυνατείς να καλύψεις κάποιες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Ωστόσο θα υπάρξουν και έσοδα, που θα σε επαναφέρουν στα... συγκαλά σου! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να ψάξεις για να βρεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο κι όχι άδικα, αφού μπορείς να προλάβεις εξελίξεις που θα σε έβλαπταν. Επιπλέον σε καλεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή την διατροφή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε ωθεί να δράσεις μυστικά, την ίδια στιγμή που ο Άρης στο ζώδιό σου αναζητά νέες εμπειρίες, σε κάθε περίπτωση όμως, πρόσεξε μήπως τελικά το μετανιώσεις ή την «πατήσεις» με ένα άτομο που ξέρει να «σερβίρει» καλά αυτό που... δεν είναι!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά

 Η Σελήνη στην Παρθένο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που δείχνουν την διάθεση να συμβάλλουν θετικά σε πολλά από τα σχέδια σου, φαίνεται ωστόσο ότι υπάρχει ένα έλλειμμα εμπιστοσύνης. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε διαφωτίσει για μια «ίντριγκα» που υφαίνεται στο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως όμως και να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι πολύ πιο υποψιασμένος/η σε σχέση με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου... βάλει ιδέες για την σχέση σου, πρόκειται όμως είτε για επιπολαιότητα, είτε για κακεντρέχεια. Καλό είναι βέβαια κι εσύ να μην παίρνεις σοβαρά το οτιδήποτε σου «σερβίρουν», μέχρι να το διαπιστώσεις «ιδίοις όμμασι».
astrology.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 4692885350127357757
item