Επιχειρηματίας κάνει επένδυση 20 εκατ. ευρώ για Spa στον Μυστρά! Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Επιχειρηματίας κάνει επένδυση 20 εκατ. ευρώ για Spa στον Μυστρά! Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επιχειρηματίας κάνει επένδυση 20 εκατ. ευρώ για Spa στον Μυστρά! Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της

Επιχειρηματίας κάνει επένδυση 20 εκατ. ευρώ για Spa στον Μυστρά! Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της
Σε hot spot ευεξίας και εναλλακτικού τουρισμού με υψηλού επιπέδου projects τείνει να γίνει η Πελοπόννησος. Ένα νέο και από τα κορυφαία Ολιστικά Destination Spa στην Ευρώπη θα ανοίξει τις πύλες του την άνοιξη του 2018 στον Μυστρά.


Πρόκειται για επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ, που θα κάνει η επιχειρηματίας Μαρίνα Εφραιμόγλου, η οποία φιλοδοξεί να βάλει τη δική της σφραγίδα στο χώρο του εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα. 
Στόχος είναι το ξενοδοχειακό συγκρότημα να λειτουργεί όλο το χρόνο.
μυστρ.jpg

Η πολυτελής μονάδα θα διαθέτει 44 δωμάτια – εκ των οποίων τα 20 σουίτες-, θα εμπεριέχει spa 1.600 τ.μ, 20 δωμάτια θεραπειών , εσωτερική και εξωτερική πισίνα και βυζαντινό χαμάμ. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται εντός του χωριού του Μυστρά σε κτήμα με ιδιωτικό δάσος. Το κτήμα που διαθέτει το αρχοντικό Λαντίνι- Σαρσέντη περιλαμβάνει συνολικά 5 κτίρια, αφού πέραν του spa θα υπάρχει μεταξύ άλλων και εστιατόριο.


Η κ.Εφραιμόγλου επισημαίνει στον «Ελεύθερο Τύπο», ότι αυτή είναι η πρώτη από τις μονάδες που σχεδιάζει να ανοικοδομήσει στην Ελλάδα και αποκαλύπτει ότι ένα πρόβλημα υγείας που είχε η ίδια την παρότρυνε να υλοποιήσει το κέντρο ευεξίας, πιστεύοντας ότι ο τουρισμός εναλλακτικής θεραπείας βοηθά στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν καθώς και στην προσέλκυση τουριστών υψηλού βαλαντίου.
εφραιμογλου.JPG

Το Ολιστικό Destination Spa θα απευθύνεται κυρίως στις αγορές της Ευρώπης και της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Μέσης Ανατολής.


Όσον αφορά στις πρακτικές ευεξίας που θα εφαρμόζονται, πηγάζουν από τη φιλοσοφία λειτουργίας των Ασκληπιείων στην αρχαία Ελλάδα, που προσιδιάζει με αυτές της κινέζικης Ιατρικής. 

Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής
Epirusblog Gr
5 of 5
Επιχειρηματίας κάνει επένδυση 20 εκατ. ευρώ για Spa στον Μυστρά! Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 5751942829990204862
Σχόλια
item