Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016
Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Με επίκεντρο το σπίτι και την οικογένειαΚΡΙΟΣ


Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να συνεργαστείς με ένα άτομο που είναι «παλιό στο κουρμπέτι» και ξέρει να ξεπερνά δυσκολίες ή να δίνει λύσεις με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Επιπλέον, μπορεί να βρεθείς σε μια συντροφιά «σοφών» από την οποία έχεις να διδαχθείς πολλά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να εντάξεις στην κοσμοθεωρία σου κάποια νέα στοιχεία. Επιπλέον, μπορεί να ανακινήσεις την πιθανότητα ενός ταξιδιού με καλή παρέα.
Ερωτικά
Οι προδιαγραφές σου γίνονται ολοένα και καλύτερες κι αν σου προκύψει μια επίσημη πρόταση, μην διαστάσεις να πεις το «ναι». Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς άμεσα και από τις ποικίλες προσφορές που συνοδεύουν μια πλήρη… αποκατάσταση! 

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας σου επισημαίνει ότι μπορείς να βελτιώσεις την σωματική σου κατάσταση με την χρήση φυσικών ή παραδοσιακών σκευασμάτων. Επιπλέον, στη δουλειά σου μπορείς να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Τοξότη δεν θέλει και πολύ για να σε βάλει σε περιττά έξοδα, γι’ αυτό πριν αγοράσεις οτιδήποτε, εξέτασε το κατά πόσον το χρειάζεσαι πραγματικά αλλά δες και μήπως μπορεί να σου προσφερθεί… δωρεάν!
Ερωτικά
Ένα ταξίδι ή μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να γίνουν αιτία κι αφορμή να περάσεις όμορφα και να «ανεβάσεις τις μετοχές σου». Από εκεί και ύστερα βέβαια, δεν υπάρχει κάτι που να σε πιέζει για να αναλάβεις κάποια συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας σε στρέφει προς το παρελθόν κι είναι πιθανό να ασχοληθείς ξανά με ένα παλιό σου ενδιαφέρον αλλά και να βρεθείς με πρόσωπα που σου θυμίζουν πολλά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη προοιωνίζεται μια μάλλον «ακατάστατη» αλλά και ζωηρή ημέρα με πολλές διακυμάνσεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, αφού οι ισορροπίες και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.
Ερωτικά
Αν σκέφτεσαι να «φτιάξεις» την ζωή σου, τώρα είναι η ώρα! Αν μάλιστα το πράξεις με τον παραδοσιακό τρόπο, εκτός από τις περισσότερες συγκινήσεις, θα εξασφαλίσεις και κάποιες παροχές από οικείους, φίλους/ες και συγγενείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διαμόρφωση ενός «ζεστού» οικογενειακού κλίματος, κάτι που δεν αποκλείεται να συνδυαστεί και με συγκεκριμένες υλικές παροχές ή κληροδοτήματα. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσεις σε εργασίες αποθήκευσης. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη ενδέχεται να αναστατώσει την καθημερινότητα σου, «ξεφυτρώνοντας» διάφορες δουλειές, που παρότι δεν είναι «πρώτης γραμμής», πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, φρόντισε να αξιοποιήσεις άμεσα την ευκαιρία που θα σου δοθεί, αφού οι προοπτικές για να ζήσεις αυτό που ονειρεύεσαι είναι εδώ και σε περιμένουν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις» ακόμη περισσότερο.

ΛΕΩΝ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας αυξάνει την ευαισθησία σου, με συνέπεια να δραματοποιείς καταστάσεις που για τους άλλους δεν σημαίνουν κάτι και απλά παράγουν περισσότερες απορίες για το «τι θα γίνει με την περίπτωσή σου»! Ωστόσο, μπορείς να βρεις κατανόηση σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να διανθίσει την καθημερινότητά σου με παιχνίδια ψυχαγωγικού αλλά και παιδαγωγικού χαρακτήρα. Επιπλέον, αναμένεται να βρεθείς με κόσμο, συζητώντας και διασκεδάζοντας.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αρκετά πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλά εδώ το πρόβλημα είναι το πλήθος, αφού μπορεί να διασπαστεί η προσοχή σου, χωρίς τελικά να γίνει και κάτι σπουδαίο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας θα σε βοηθήσει να «μαζέψεις» τα οικονομικά σου, είτε προχωρώντας σε κινήσεις αποταμιευτικού χαρακτήρα, είτε ορίζοντας προτεραιότητες και χαράσσοντας την στρατηγική σου. Ίσως μάλιστα λάβεις και μια βοήθεια που θα συμβάλλει σε μια καλή αρχή. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με επισκέψεις, μετακινήσεις, αλλαγές διαρρύθμισης κλπ.
Ερωτικά
Αν πραγματικά επιθυμείς μια σχέση με έναν άνθρωπο που θα βρίσκεται για πολύ χρόνο κοντά σου και θα σε στηρίζει συναισθηματικά, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου αφήνει ανοικτή την «πόρτα» για να βρεις αυτό που ζητάς.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας σε βοηθά να αξιοποιήσεις αδρανείς προοπτικές του παρελθόντος αλλά και να ωφεληθείς από τις διδαχές πρεσβυτέρων. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθείς με κάτι σημαντικό. Ίσα-ίσα, που μπορεί να αποσπάσαι διαρκώς από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Αν όμως δώσεις έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου, σίγουρα θα αποζημιωθείς για το ενδιαφέρον σου!
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε συγκινεί και σου ξυπνά μνήμες κι αν πραγματικά το θέλεις, η συναισθηματική σας επαφή μπορεί να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο από μια «φιλική» ή νοσταλγική αγκαλιά.
  
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας δείχνει πρόθυμος να σε μυήσει σε γνώσεις και μυστικά για… λίγους, που ίσως η καταγωγή τους να χάνεται στα βάθη της Ιστορίας!Επιπλέον, σε καλεί να ακολουθήσεις μια παραδοσιακή συνταγή, ώστε να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια καταναλωτική «ανησυχία», που καλό είναι να «καταλαγιάσει», πριν ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου!
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν δείχνει να αντιπροσωπεύει αυτά που ζητάς σε μια σχέση κι αν αυτήν την περίοδο βρίσκεσαι σε συναισθηματική «αδράνεια», μπορεί να σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα ή επιθυμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να είσαι πιο συγκεντρωμένος/η στο έργο σου, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, χωρίς να τα παρατήσεις όλα στην μέση! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας πιθανόν να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα ή κύκλους που συνδέονται με το παρελθόν σου, αναβιώνοντας «ξεχασμένες» σχέσεις ή δράσεις, με σκοπό να συνεχιστούν κάποια πράγματα από εκεί που τα είχες αφήσει!
Ερωτικά
Αν η προσωπική σου ζωή σε ταλαιπωρεί δεν έχεις παρά να κάνεις μια «στάση», αναζητώντας εμψύχωση και παρηγοριά δίπλα σε έναν φίλο ή μια φίλη. Ίσως μάλιστα να λάβεις ένα δώρο που θα σε συγκινήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να επικεντρωθείς στα οφέλη που μπορείς να έχεις από την οικογένειά σου, αφήνοντας κατά μέρος τις λοιπές αναζητήσεις σου. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενεργοποιήσεις μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία ή απλά να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να απομονωθείς για λίγο, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου, ίσως μάλιστα μέσα στην μοναχικότητά σου να προκύψει και μια λαμπρή έμπνευση! Επίσης, είναι πιθανό να μάθεις κάτι αρκούντως διαφωτιστικό για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και στοχεύεις σε μια σταθερή σχέση, τόσο η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όσο και ο Δίας στον Ζυγό σου υπόσχονται τα… καλύτερα, διώξε λοιπόν κάθε ενδοιασμό και «μπες στον χορό», για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «ξαναπιάσεις» ένα παλιό σου ενδιαφέρον ή να επισκεφθείς ένα μέρος με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη προάγει την κοινωνικότητά σου και το πιθανότερο είναι να μείνεις ευχαριστημένος/η από τα πολλά ενδιαφέροντα και την ποικιλία των ανθρώπων που θα γνωρίσεις. Από αυτό το σημείο όμως, μέχρι να υπάρξει κάτι πιο ουσιαστικό είναι… αρκετή η απόσταση, που αν θες να την διανύσεις θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτά που έχουν προτεραιότητα για σένα.
Ερωτικά
Η ενασχόληση σου με ποικίλα καθήκοντα και έκτακτες υποχρεώσεις θα σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την εργασία σου κι ίσως υπάρξουν κάποιες τρυφερές στιγμές, που θα σε κάνουν να ελπίζεις για την συνέχεια.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά


Ο ενεργός Χείρωνας θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις ένα παλιό αντικείμενο αξίας, να πάρεις πίσω κάποια οφειλόμενα που κόντευες να… ξεχάσεις αλλά και να ρυθμίσεις μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου.
Παράλληλα, με τον Ερμή στον Τοξότη μπορεί να προκύψουν ποικίλες αναγκαιότητες αλλά και κάποιες διαβουλεύσεις ή διαπραγματεύσεις με άτομα που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά, από ό,τι εσύ. Κι εδώ σίγουρα θα κερδίσεις πολλά, αν κινηθείς με βάση την διαίσθησή σου κι όχι τόσο αυτά που «επιτάσσει» η λογική.
Ερωτικά
Ακόμη κι αν γίνεις πολύ απαιτητικός/η, ζητώντας τον… ουρανό με τα’ άστρα, το σύμπαν δεν σε κατηγορεί γι’ αυτό, αντίθετα δείχνει πρόθυμο να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία και μάλιστα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα ή άλλου είδους παρενοχλήσεις.

astrology.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 3566445216036254333
Σχόλια
item