ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη διπλή αυτοκτονία 17χρονων σε γραμμές τρένου-Κρύβεται από πίσω Σατανισμός; ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη διπλή αυτοκτονία 17χρονων σε γραμμές τρένου-Κρύβεται από πίσω Σατανισμός; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη διπλή αυτοκτονία 17χρονων σε γραμμές τρένου-Κρύβεται από πίσω Σατανισμός;

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη διπλή αυτοκτονία 17χρονων σε γραμμές τρένου-Κρύβεται από πίσω Σατανισμός;
​Σοκ και φρίκη προκαλούν νέες λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διπλή αυτοκτονία 17χρονων στην Ημαθία.
Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Σεπτεμβρίου, ένα 17χρονο αγόρι, ο Ιωακείμ αυτοκτόνησε πέφτοντας στις σιδηροδρομικές γραμμές, μεταξύ Αλεξάνδρειας - Παλαιοχωρίου, και διαμελίστηκε από διερχόμενο τρένο. Στις 28 Οκτωβρίου, η 17χρονη Εύα, φίλη του νεαρού, αυτοκτόνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.
Δημοσίευμα της εφημερίδας "Freddo" υποστήριζε πως το άτυχο αγόρι, πριν από ενάμιση χρόνο, είχε πέσει θύμα βιασμού από 45χρονο στη Θεσσαλονίκη.
Σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου, στην εκπομπή της παρουσίασε νέα στοιχεία για την υπόθεση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του Ιωακείμ, κ. Σωκράτη Δημητριάδη, υπάρχουν παγανιστικά στοιχεία που συνδέουν περισσότερους νέους μεταξύ τους που διαμένουν σε διαφορετικές πόλεις της Βορείου Ελλάδος.
Ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου, κ. Πάρης Σπυράτος, αποκάλυψε τη μαρτυρία της μητέρας του αδικοχαμένου παιδιού, σύμφωνα με την οποία είχε ακούσει από τον γιο της πως υπάρχει μια μορφή «εκκλησίας» για παγανιστές, στην Αθήνα. 
«Το παιδί στη συζήτησή του προς την μητέρα δεν προσδιόρισε που βρίσκεται αυτή η “εκκλησία” , ούτε που γίνονται αυτού του είδους οι συναγωγές ούτε που μυούνται τα ανήλικα παιδιά σε αυτήν την άκρως επικίνδυνη ιδεολογία», πρόσθεσε ο κύριος Σπυράτος.
Επιπλέον, ο κ. Σπυράτος ανέφερε πως στις 28 Σεπτεμβρίου, στην κηδεία του αδικοχαμένου Ιωακείμ, ένα ανήλικο αγόρι έβγαλε τη ζώνη του, την πέταξε στο χώρο του ενταφιασμού και είπε «σύντομα θα έρθω να σε βρω». 
Τόνισε, μάλιστα, πως όταν χάθηκε ο Ιωακείμ, υπήρχε στα χέρια του ένα λάπτοπ που έχει εξαφανιστεί, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει χαθεί και το κινητό του τηλέφωνο.
Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά  ανάρτηση του Ιωακείμ στα social media, που ανέφερε ότι «αν φύγω κάποια στιγμή, θα το κάνω στις 21 Μαρτίου (σ.σ. είναι η ισημερία)». 
Όπως εξήγησε ο κ. Δημητριάδης, στις 21 Σεπτεμβρίου, που ο 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, είναι επίσης ισημερία, και πρόκειται για ημερομηνίες που θεωρούνται σατανιστικές εορτές ή ημέρες αφιέρωσης.
Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις του Ιωακείμ στο Facebook: 
φηγφηγφ.jpg
ξκλκλ.jpg
πιοπθποθιπο.jpg
star.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη διπλή αυτοκτονία 17χρονων σε γραμμές τρένου-Κρύβεται από πίσω Σατανισμός;
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 6371265400109451727
Σχόλια
item