Συνελήφθη ο 16άχρονος γιος της Μαντόνα για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη ο 16άχρονος γιος της Μαντόνα για κατοχή ναρκωτικών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συνελήφθη ο 16άχρονος γιος της Μαντόνα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη ο 16άχρονος γιος της Μαντόνα για κατοχή ναρκωτικών

Λίγο μετά την απόφασή του να μείνει μόνιμα με τον πατέρα του, ο Ρόκο Ρίτσι πιάστηκε στα πράσα από την αστυνομία να καπνίζει κάνναβη με τους φίλους του.
Κάτι ήξερε η Μαντόνα που επέμενε ντε και σώνει να πάρει την κηδεμονία του, άσχετα αν ο μικρός αποφάσισε να μείνει με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι στο Λονδίνο. 
Τώρα βέβαια, δε μπορούμε να δηλώνουμε σίγουροι πως κάπως έτσι θα ήταν προστατευμένος, ωστόσο στην προκειμένη κατάφερε να μπλεχτεί σε άσχημους μπελάδες. 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα που τώρα βγήκαν στο φως, καθώς πρόκειται για περιστατικό που συνέβη κατά το τέλος του Σεπτέμβρη (28/9), ο Ρόκο συνελήφθη να καπνίζει ναρκωτικά μαζί με τους φίλους σε μικρή απόσταση από το σπίτι στο οποίο διαμένει με τον πατέρα του στο Κάμντεν του Λονδίνου. 
Η αστυνομία φαίνεται να τους ανακάλυψε μετά από τηλεφώνημα που έκαναν κάτοικοι της περιοχής και έσπευσε στο σημείο όπου -αφού διέκρινε ίχνη κάνναβης στα ρούχα του Ρόκο- κατόπιν ελέγχου εντόπισε επάνω του μικρή ποσότητα του ναρκωτικού.

pay-rocco-main
pay-rocco-main
Έπειτα από τα παραπάνω ο έφηβος οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, από όπου αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση λίγη ώρα μετά. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια εντωμεταξύ, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη σχετικά με το συγκεκριμένο ανησυχητικό περιστατικό...
Epirusblog Gr
5 of 5
Συνελήφθη ο 16άχρονος γιος της Μαντόνα για κατοχή ναρκωτικών
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1171444442569535067
Σχόλια
item