Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
«Καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω»!


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί νέα δεδομένα στην ζωή σου κι ίσως κληθείς να διαχειριστείς κάποιες έκτακτες ανάγκες ή καταστάσεις που θα προκύψουν «από το πουθενά», τελικά όμως όλα θα έρθουν στην... θέση τους! Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω απελευθερώνει τις οικονομικές και επαγγελματικές σου δυνατότητες, κάτι που μπορεί να γίνει μέσω της συμπόρευσης σου με κύκλους που σε αυτήν την φάση τα συμφέροντα τους ταυτίζονται με τα δικά σου. Πάντα σου άρεσαν τα «μεγάλα πράγματα» και να που ήρθε η ώρα να τα βρεις... μπροστά σου!

Ερωτικά
Το μάτι σου «παίζει» δεξιά κι αριστερά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το ενδιαφέρον σου είναι απαραίτητα ερωτικό. Κι επειδή κάποιοι/ες μπορεί να δυσκολευτούν να δώσουν μια διαφορετική διάσταση στα «παιχνιδίσματα» σου, καλό είναι να εξηγηθείς πριν... παρεξηγηθείς!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σου ανοίγει νέους επαγγελματικούς δρόμους, οι οποίοι μάλιστα θα συνδυαστούν και μια σημαντική οικονομική αναβάθμιση. Και το μόνο που απαιτείται από την πλευρά σου για να ολοκληρώσεις την επιτυχία σου μέσα στις επόμενες 25 ημέρες, είναι το να αποδεχθείς τους νόμους και τους κανόνες που σου τίθενται. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ανανεώνει τον κοινωνικό σου κύκλο, «παράγοντας» νέα ενδιαφέροντα και νέες φιλίες.

Ερωτικά
Είτε ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο, είτε απλά αποσκοπείς στο να περάσεις καλά, το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να σου κάνει το... χατίρι, ίσως μάλιστα σε αυτό να συμβάλλει κι ένας φίλος ή μια φίλη, που θα σε γνωρίσει με το κατάλληλο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η στους άλλους, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια σημαντική πρόταση ή μια συνεργασία που είτε θα σε ανακουφίσει, είτε θα σε βάλει στο «κλαμπ» των ισχυρών. Επιπλέον, αναμένεται να συμβάλλει σε μια γενικότερη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου μέχρι τις 7/12. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό τονίζει τις φιλοδοξίες σου και σε ωθεί να προχωρήσεις τα σχέδια σου, έστω κι αν αρχικά αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα βρεις κάτι «ενδιαφέρον» σε μια παρέα ή μια κοινωνική εκδήλωση, γι αυτό μην διστάσεις να «εκθέσεις» τον εαυτό σου στο... κοινό! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι προτιμότερο να κινηθείς σε ένα ζεστό και «οικογενειακό» περιβάλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά


Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου επαγγελματικής ανάπτυξης, που μπορεί να ξεκινήσει μέσω μιας σημαντικής υποστήριξης από «απλούς ανθρώπους». Επιπλέον ίσως ωφεληθείς από κάποιες γενικότερες εξελίξεις που θα άρουν εμπόδια ή περιορισμούς που υπήρχαν μέχρι τώρα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που σίγουρα έχουν να σου πουν ή να σου δείξουν κάτι καινούριο.
Ερωτικά
Εκείνο που σε εμποδίζει να χαρείς τον έρωτα όπως θα ήθελες είναι το ότι σε αυτήν την φάση παίρνεις πολύ στα σοβαρά τον ρόλο σου, κάτι που είναι εύκολο να σε φορτώσει με ανασφάλειες ή ενοχές. Χαλάρωσε λοιπόν και μοιράσου ευθύνες και δικαιώματα με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, προάγει τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα, ξεκινώντας από εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν ένα σημαντικό κέρδος. Επιπλέον αναμένεται να βελτιωθούν αισθητά οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ή να υπάρξει μια διακριτή πρόοδος στην ζωή τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε κάποια έκτακτα έξοδα αλλά μπροστά στα «μεγάλα» που έρχονται, κάθε τέτοια «απώλεια» μοιάζει με σταγόνα στον ωκεανό!
Ερωτικά
Αν τα κριτήρια ή το ένστικτο σου σε καλέσουν να ανταποκριθείς άμεσα σε μια «πρόκληση», μην διστάσεις να το πράξεις, αφού στην πορεία σε περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις κι ίσως μια σχέση ικανή να σε καλύψει σε πολλά επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις θα σε ενοχλήσει, σε κάποιες άλλες όμως θα σου... αρέσει! Παράλληλα η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω εξυπηρετεί τις προθέσεις σου για να βελτιώσεις την αισθητική του χώρου σου ή να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που σε απασχολεί. Κι επειδή αυτή η εύνοια θα υπάρχει μέχρι τις 7/12, έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου για να διαμορφώσεις την κατάσταση σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.
Ερωτικά
Όσο κι αν θες να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση για ένα προσωπικό σου ζήτημα, φαίνεται πως το σύμπαν έχει... άλλη άποψη κι αν τελικά το κάνεις, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι βιάστηκες. Ας αναμείνεις λοιπόν «στο ακουστικό σου» κι άσε τους άλλους να κάνουν τα... δικά τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να «αλλάξεις επίπεδο», μέσω των επαφών σου με πρόσωπα ή φορείς που έχουν «άκρες» ή μεγάλη δύναμη στα χέρια τους κι αν σου γίνει μια σχετική πρόταση μην πεις όχι.
Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό δεν... εγγυάται την σταθερότητα στην καθημερινότητά σου κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας βρεθείς να «τρέχεις» από εδώ κι από εκεί για να καλύψεις διάφορες έκτακτες ανάγκες ή απαιτήσεις. Αν όμως κινηθείς σωστά κι οργανωμένα, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να καταφέρεις.
Ερωτικά
Είναι μια από τις ημέρες που οι δραστηριότητες σου μπορεί να σε φέρουν κοντά σε πολλά «ενδιαφέροντα» πρόσωπα, με τα οποία σε πρώτη φάση θα ανταλλάξεις απόψεις, κτίζοντας ενδεχομένως και μια ακόμη καλύτερη ή ολοκληρωμένη συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ορίζει την έναρξη μιας περιόδου θετικών εξελίξεων τόσο στα οικονομικά, όσο και τα επαγγελματικά σου κι ίσως τελικά να σου «λυθούν τα χέρια» από μια χρηματοδότηση ή την «απόσυρση» ενός ανταγωνιστή σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό, αναμένεται μια ενδιαφέρουσα όσο και δημιουργική καθημερινότητα, με πολλές ευκαιρίες για να αναδείξεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου. Επιπλέον, φαίνεται να... διασκεδάζεις αρκετά με καλή παρέα κι αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Οι προσωπικές επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη κι αν πραγματικά επιθυμείς να «φτιάξεις» την ζωή σου δεν έχεις παρά να διαλέξεις το πρόσωπο που σε εκφράζει περισσότερο. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, οι «ανησυχίες» σου μπορεί να προκαλέσουν κάποια... προβληματάκια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά


Η έλευση της Αφροδίτης στα «λημέρια» σου παρέχει πλέον την δυνατότητα να απαλλαγείς από ότι «μεγάλο» σε βασανίζει, αρκεί να μην διστάσεις να «στείλεις στον αγύριστο» τις ενοχές και τις ανασφάλειές σου, ξεκινώντας μια νέα πορεία. Επιπλέον, μέσα στις επόμενες 25 ημέρες αναμένεται να βελτιωθούν αισθητά οι συνθήκες διαβίωσής σου, είτε αντικειμενικά, είτε επειδή θα αλλάξει προς το καλύτερο η ψυχολογία σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να είσαι πιο ευέλικτος/η σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου χωρίς να υπολογίσεις τις γνώμες των άλλων και τα «πρέπει» που αναστέλλουν την χαρά σου. Δείξε λοιπόν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σου προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα στις κοινωνικές σχέσεις και τις φιλίες σου, κάτι που θα εξακολουθήσει να ισχύει μέχρι και τις 7/12. Επιπλέον ίσως λάβεις μια «κομβική» βοήθεια από έναν φίλο ή μια φίλη, ενώ ανάλογες μπορεί να είναι και οι διευκολύνσεις που θα προκύψουν μέσω ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, όπως όμως θα διαπιστώσεις σύντομα δεν συντρέχουν ουσιαστικοί λόγοι για να φοβάσαι κάτι.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχεις τις ευκαιρίες που αξίζεις για να βρεις έναν/μια σύντροφο, φρόντισε μόνον να φυλάξεις τα νώτα σου από «καλοθελητές», που είτε από... συνήθεια, είτε από πρόθεση λειτουργούν σε βάρος της ευτυχίας σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά


Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σου προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα στις κοινωνικές σχέσεις και τις φιλίες σου, κάτι που θα εξακολουθήσει να ισχύει μέχρι και τις 7/12. Επιπλέον ίσως λάβεις μια «κομβική» βοήθεια από έναν φίλο ή μια φίλη, ενώ ανάλογες μπορεί να είναι και οι διευκολύνσεις που θα προκύψουν μέσω ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, όπως όμως θα διαπιστώσεις σύντομα δεν συντρέχουν ουσιαστικοί λόγοι για να φοβάσαι κάτι.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχεις τις ευκαιρίες που αξίζεις για να βρεις έναν/μια σύντροφο, φρόντισε μόνον να φυλάξεις τα νώτα σου από «καλοθελητές», που είτε από... συνήθεια, είτε από πρόθεση λειτουργούν σε βάρος της ευτυχίας σου.

http://www.astrology.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016
Epirusblog Gr
5 of 5
ζώδια 4722597717336408285
Σχόλια
item