Στη φυλακή 11 από τους 20 κατηγορούμενους για τη «μαφία των Ρομά» Στη φυλακή 11 από τους 20 κατηγορούμενους για τη «μαφία των Ρομά» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στη φυλακή 11 από τους 20 κατηγορούμενους για τη «μαφία των Ρομά»

Στη φυλακή 11 από τους 20 κατηγορούμενους για τη «μαφία των Ρομά» - Κεντρική Εικόνα
Στη φυλακή θα οδηγηθούν οι 11 από τους 20 κατηγορούμενους στη μεγάλη υπόθεση της σπείρας διαρρηκτών πολυτελών κατοικιών, που απολογήθηκαν στους ανακριτές Διαφθοράς Ρέα Κατσίβελη και Δημήτρη Φούκα.
Οι κατηγορούμενοι, λογοδότησαν από το πρωί για σωρεία κατηγοριών που αφορούν την συμμετοχή τους σε συνδεόμενες μεταξύ τους ομάδες, οι οποίες σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί, είχαν πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια δεκάδες κλοπές με τεράστιας αξίας λεία.
Οκτώ κατηγορούμενοι από αυτούς που οδηγήθηκαν σήμερα στην Ευελπίδων, αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα, ενώ ένας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή όρων.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση του κυκλώματος των διαρρηκτών, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση διακεκριμένη με κατοχή όπλων, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κλοπές διακεκριμένες κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοκατοχή, παραχάραξη, και προμήθεια και κατοχή κάνναβης.
Απολογούμενοι στους ανακριτές, οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην δράση της οργάνωσης.
Την Τετάρτη θα οδηγηθούν ενώπιον των ανακριτών άλλοι 21 κατηγορούμενοι στην υπόθεση, στους οποίους αποδίδεται πιο καίριος ρόλος στην δομή και λειτουργία της μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης.
Epirusblog Gr
5 of 5
Στη φυλακή 11 από τους 20 κατηγορούμενους για τη «μαφία των Ρομά»
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 5923607186828009463
Σχόλια
item