Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.
Συνεργασίες και συμβάσεις.

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται ολοένα και πιο «κομβικός», με αποτέλεσμα τόσο την προσωπική σου ανάδειξη –ιδιαίτερα σε σχέση με τα πιο πρωτότυπα στοιχεία σου- όσο και την αυξημένη επιρροή στους άλλους. Επιπλέον είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια συμφωνία ή σύμβαση με οικονομικό ενδιαφέρον. Στον αντίποδα βέβαια μπορεί απλά να αναλωθείς σε σχόλια για τις ζωές των άλλων, ενώ ίσως να βγουν στη φόρα και κάποιες από τις αδυναμίες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου υπόσχεται τα καλύτερα αν «κυκλοφορήσεις» η ταξιδέψεις, αξιοποίησε λοιπόν τα καλά της κοινωνικής ζωής και δεν θα... χάσεις! Ακόμη μπορεί να έχεις μια ερωτική συνομιλία με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες τείνει να ανανεώσει τον κύκλο των γνωριμιών σου με νέους/ες φίλους/ες αλλά και δημιουργώντας... αμφιβολίες για μια τρέχουσα σχέση σου. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου μπορεί να επικεντρωθεί σε όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια κρυφή συνεργασία ή σε μια μικρή... συνομωσία με καλό σκοπό! Μπορεί όμως απλά να κινηθείς στην κατεύθυνση μιας εσωτερικής αναζήτησης ή μιας ομαδικής «ψυχοθεραπείας», μέσα από παιχνίδια.

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή αλλά να θυμάσαι ότι η σχέση σας μπορεί να είναι εξ ίσου καλή και ως.... φιλική! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου και μια καλή παρέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύες σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις ποικίλες προκλήσεις της ημέρας και με δεδομένη την ευκολία προσαρμογής σου σε «ξένες» καταστάσεις, μπορείς να πετύχεις πολλά. Παράλληλα, φαίνεται πως ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας, που μπορεί να συνδυαστεί και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ακόμη είναι πιθανόν να συνδράμεις στην προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, παίρνοντας «μερίδιο» από μια ενδεχόμενη διάκριση του/της.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου τείνει... κλάδο ελαίας, κάτι που φαντάζει ως θείο δώρο σε μια περίοδο εντάσεων και πιέσεων. Γείρε λοιπόν στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάς κι ονειρευτείτε μαζί τις καλύτερες μέρες που έρχονται και σας αξίζουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


 Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια σημαντική συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, μπορεί να κερδίσεις «πόντους» από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να «ταΐσεις» το μυαλό σου με νέες γνώσεις ή σε πιο εξωστρεφές επίπεδο να εμπλουτίσεις τις παραστάσεις σου μέσω ενός ταξιδιού.
Ερωτικά
Ο έρωτας «κυκλοφορεί» στο χώρο της εργασίας σου, αλλά ακόμη κι αν δεν δουλεύεις πολλά μπορεί να συμβούν με ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Αν πάλι έχεις βρει το ταίρι σου, μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις μεταξύ σας... αμοιβαίες εξυπηρετήσεις!

ΛΕΩΝ
Γενικά


Η Σελήνη στους Ιχθύες «ανακατεύει την τράπουλα» στα οικονομικά σου τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι παρά τις όποιες μεταπτώσεις, θα βρεθείς ξανά στο σημείο που... ξεκίνησες! Κατά τα άλλα, είσαι σε μια φάση όπου οι σπουδές, τα ταξίδια ή οι νομικές υποθέσεις έχουν την «μερίδα του λέοντος» στις εξελίξεις, ίσως μάλιστα να πάρεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία ύστερα από την παρότρυνση ενός οικείου σου προσώπου. Κι επειδή θα βρεις πολλά «ευήκοα ώτα», όλα θα εξελιχθούν καλύτερα από όσο περιμένεις.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Άρη απέναντί σου, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα γίνεις αποδέκτης πολλών «κολακευτικών» σχολίων, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να μην υπάρξει ούτε... ίχνος διακριτικότητας! Η συνέχεια βέβαια εξαρτάται καθαρά από σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Η Σελήνη στους Ιχθύες δεν σε βοηθά να σχηματίσεις μια καθαρή εικόνα για τις προθέσεις των άλλων αλλά ίσως να «μπερδέψει» και σένα, αντικαθιστώντας την συνήθη προσήλωσή σου στην λογική με κάποιες πιο ρομαντικές ή «φευγάτες» αναζητήσεις-προσεγγίσεις. Παράλληλα, καλείσαι να διαπραγματευτείς και να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, κάτι όμως που ίσως συνδυαστεί με την δημοσιοποίηση των οικονομικών σου δεδομένων.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια αστάθεια ή αβεβαιότητα στις σχέσεις σου με συνέπεια να μην ξέρεις από... που να αρχίσεις και που να τελειώσεις! Καλό είναι πάντως, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα να μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο και κυρίως να μην φαντάζεσαι πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Σήμερα, τον λόγο έχει η διπλωματία και σίγουρα μπορείς να ωφεληθείς από τις καλές δημόσιες σχέσεις σου, είτε γνωρίζοντας πρόσωπα-κλειδιά, είτε συνάπτοντας μια χρήσιμη συμφωνία. Επιπλέον, ένας συνεργάτης φαίνεται πως θα σου τραβήξει την προσοχή, είτε με τα προσόντα του, είτε με τα «σκέρτσα» του! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού η υγεία σου θέλει μια κάποια προσοχή.
Ερωτικά
Κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία σου και βέβαια δεν είναι σκόπιμο να κλειστείς στο σπίτι. Μια έξοδος, ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα θα σου δώσουν την ευκαιρία να «ξεσκάσεις» κι αν θες το κάτι παραπάνω... τίποτα δεν αποκλείεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Η Σελήνη στους Ιχθύες «δουλεύει» για λογαριασμό σου και είναι πιθανό να βρεθείς πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, συνθέτοντας μια «μαγική» παρέα. Επιπλέον, καλείσαι να αφήσεις περισσότερο χώρο στις εμπνεύσεις σου αλλά και να «ακούσεις» την διαίσθησή σου σε ένα προσωπικό ζήτημα που σε «καίει». Παράλληλα, κάποιες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα μπορεί να σου ανοίξουν τον δρόμο για μια διάκριση ή την διαφήμιση-προώθηση του έργου σου.
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση γίνεται κεντρικό ζήτημα και σχολιάζεται ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώθεις κάπως άβολα. Κατά τα άλλα όμως, έχεις τον τρόπο να «ξεκλειδώσεις» μια καρδιά που θες να κτυπά μόνον για... σένα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Η Σελήνη στους Ιχθύες σηματοδοτεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον αλλά και την ανάγκη σου να βρεθείς κάπου μακριά από τον πολύ κόσμο, είτε για να ηρεμήσεις, είτε για να δημιουργήσεις, ακολουθώντας εμπνεύσεις και οράματα. Επιπλέον αναδεικνύει ευαισθησίες απέναντι σε πάσχοντες. Παράλληλα, φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε αναγκάζει να το προσέξεις με τη συμπεριφορά και τις επιλογές του αλλά αν κάτι δεν σου αρέσει φρόντισε να το συζητήσεις μαζί του κι όχι να «ταμπουρωθείς» στις απόψεις σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ίσως γνωρίσεις ένα «διακεκριμένο» άτομο, με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια αίσια εξέλιξη. Γενικότερα, φαίνεται ότι τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή περνούν σε πρώτο πλάνο, μαζί φυσικά με τα... δέοντα σχόλια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά


Η Σελήνη στους Ιχθύες αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου με τον «έξω κόσμο» και τα καλά νέα είναι ότι η περίοδος είναι γόνιμη για συναθροίσεις-συμφωνίες με σκοπό την προώθηση ενός κοινού στόχου. Επιπλέον, είναι πιθανό, είτε να «μαζέψεις» κόσμο στο σπίτι σου είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «in» μέρος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ίσως ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση μιας οικογενειακής υπόθεσης. Παράλληλα, ευνοούνται οι περιουσιακές ρυθμίσεις,
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη ενεργοποιεί το ερωτικό παρασκήνιο, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Σχέσεις μυστικές ή σχέσεις χωρίς προοπτική επισημοποίησης σου γνέφουν για να τις... εξερευνήσεις, έχοντας την εγγύηση ότι θα περάσεις όμορφα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Διανύεις μια επικοινωνιακά «ζωηρή» όσο και δημιουργική περίοδο, την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις με ποικίλες επαφές κι ανταλλαγές απόψεων αλλά και την δημοσιοποίηση ή διαφήμιση των βασικών στόχων σου. Επιπλέον, μια συνάντηση ή συμφωνία μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική για την καριέρα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποια «σκαμπανεβάσματα» στα οικονομικά σου, δημιουργώντας μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία τους, τελικά ωστόσο τα πράγματα θα έρθουν «στα ίσα τους».
Ερωτικά
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει σε συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και μια αστάθεια, που μπορεί να γίνει... παρεξηγήσιμη αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν όμως είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να «τρελάνεις» κόσμο με τα καμώματα σου!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά


Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε θέλει... έτοιμο/η για όλα και πέρα από τα πρακτικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της ημέρας, η μεγαλύτερη πρόκλησή σου είναι να «κουμαντάρεις» τις εμπνεύσεις σου δίνοντάς τους μια δημιουργική κατεύθυνση. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δρομολογήσεις μια οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία, που θα μπορούσε να βελτιώσει κατά πολύ την θέση σου. Ίσως μάλιστα η δημοσιοποίηση ενός αιτήματος σου να βρει τους κατάλληλους αποδέκτες.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, με «όπλο» την φυσική σου παρουσία αλλά και το «αισθησιακό» ντύσιμο σου. Επιπλέον... επιφυλάσσεται για κάποια «τυχερά» κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης!

astrology.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 1637069879194599100
item