Ρίγη συγκινήσεως μπροστά στον Πύργο το Λευκό …Έπαρση και Υποστολή Σημαίας από Άγημα της «ΣΣΑΣ» (video) Ρίγη συγκινήσεως μπροστά στον Πύργο το Λευκό …Έπαρση και Υποστολή Σημαίας από Άγημα της «ΣΣΑΣ» (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ρίγη συγκινήσεως μπροστά στον Πύργο το Λευκό …Έπαρση και Υποστολή Σημαίας από Άγημα της «ΣΣΑΣ» (video)

Ρίγη συγκινήσεως μπροστά στον Πύργο το Λευκό …Έπαρση και Υποστολή Σημαίας από Άγημα της «ΣΣΑΣ» (video)

Ρίγη συγκινήσεως σκόρπισαν χαράματα  οι Σπουδαστές του Αγήματος της Στρατιωτικής Σχολής  Αξιωματικών Σωμάτων  (ΣΣΑΣ) μπροστά από τον Πύργο το Λευκό ,κατά την Έπαρση και την Υποστολή της Σημαίας ! Ηθικό διατάζει ο Επικεφαλής Αξιωματικός …Ακμαιότατο απαντούν οι Σπουδαστές που έψαλαν  τον Εθνικό Μας Ύμνο!


1_4

Δραστηριότητες των Πρωτοετών Μαθητών της ΣΣΑΣ 2016-2017
Οι  Πρωτοετείς  (2016-17 ) Σπουδαστές και Σπουδάστριες της Σχολής  πήραν  πριν από μερικές ημέρες και ο βάπτισμα του πυρός αφού εκτέλεσαν και την πρώτη τους Βολή με ατομικό Οπλισμό!
4_1
Να σημειωθεί οτι Σπουδαστές της Σχολής απο όπου αποφοιτούν οι Επιστήμονες του Στρατού..Ιατροί, Νομικοί, Φαρμακοποιοί, Στρατολόγοι δεν υστερούν πουθενά στην Στρατιωτική τους εκπαίδευση έναντι των Συναδέλφων τους της ΣΣΕ των Όπλων και των Σωμάτων!
img_20150723_091810_0
Αμέσως μετά την εισαγωγή τους στη Σχολή, οι νέοι Μαθητές πραγματοποιούν τη Βασική  Στρατιωτική τους εκπαίδευση, της οποίας η διάρκεια είναι τρεις (3) εβδομάδες.
3_3
Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, η στρατιωτική εκπαίδευση πραγματοποιείται παράλληλα με την Πανεπιστημιακή δραστηριότητα, σε ώρες κατά τις οποίες δεν υπάρχουν Πανεπιστημιακές υποχρεώσεις.
Ο κύκλος της ετήσιας στρατιωτικής εκπαίδευσης ολοκληρώνεται μετά το τέλος των Πανεπιστημιακών εξετάσεων του Ιουνίου, κατά τη διάρκεια θερινής κατασκηνωτικής διαβίωσης των Μαθητών-τριών, στην οποία συμμετέχουν οι τρεις(3) πρώτες τάξεις της Σχολής.
Η θερινή διαβίωση πραγματοποιείται στο Φάρο Ποσειδίου Χαλκιδικής, αρχίζει συνήθως στις αρχές Ιουλίου, και διαρκεί τρεις(3) εβδομάδες. 
Με το τέλος της δραστηριότητας αυτής τελειώνει το εκπαιδευτικό έτος, και οι  Σπουδαστές -Σπουδάστριες  αναχωρούν για την καλοκαιρινή τους άδεια.
veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ρίγη συγκινήσεως μπροστά στον Πύργο το Λευκό …Έπαρση και Υποστολή Σημαίας από Άγημα της «ΣΣΑΣ» (video)
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8100913793244921453
Σχόλια
item