Ευαγγελία Αραβανή: Είναι ξανά μαζί με τον Ηλία Βρεττό; (vid) Ευαγγελία Αραβανή: Είναι ξανά μαζί με τον Ηλία Βρεττό; (vid) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευαγγελία Αραβανή: Είναι ξανά μαζί με τον Ηλία Βρεττό; (vid)

Ευαγγελία Αραβανή: Είναι ξανά μαζί με τον Ηλία Βρεττό; (vid)

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η ξανθιά παρουσιάστρια απάντησε στις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με τον διάσημο τραγουδιστή.

Ο Ηλίας Βρεττός και η Ευαγγελία Αραβανή ήταν μαζί σχεδόν δύο χρόνια, αλλά χώρισαν με επεισοδιακό τρόπο. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, οι δυο τους έχουν αποφασίσει να δώσουν και πάλι μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. 
Ο συγκεκριμένος χωρισμός απασχόλησε για πολύ καιρό τα περιοδικά και τα sites, καθώς είχε γίνει λόγος πώς η παρουσιάστρια είχε απατήσει τον γνωστό τραγουδιστή και μία νύχτα σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι με έναν πολύ γνωστό επιχειρηματία.
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η ξανθιά παρουσιάστρια στο δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη για την εκπομπή Happy Day, απάντησε στις φήμες που την θέλουν να είναι σε σχέση με τον διάσημο τραγουδιστή. 
«Δεν θα σου απαντήσω τίποτα σε αυτό που με ρωτάς, γιατί και τις φορές που απαντάω ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Από φαντασία σφύζουμε. Μία δεύτερη ευκαιρία νομίζω όλοι τη δικαιούμαστε. 
Στο παρελθόν έχω κάνει κι εγώ λάθη, οπότε αν κάποια στιγμή ήθελα κι εγώ κάποιον θα ήθελα να μου δώσει κι εκείνος τη δεύτερη ευκαιρία».

Epirusblog Gr
5 of 5
Ευαγγελία Αραβανή: Είναι ξανά μαζί με τον Ηλία Βρεττό; (vid)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 612245579976866885
Σχόλια
item