Ήγουμενίτσα: To μεγάλο στοίχημα για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Ήγουμενίτσα: To μεγάλο στοίχημα για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας
Όλοι στην Ήπειρο γνωρίζουν τη σεμνότητα, την ταπεινότητα, τη μετριοφροσύνη και το ήθος, τόσο των μελών του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, όσο και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΗΓ κ. Ανδρέα Ευαγγέλου Νταή, φαρμακοποιού και τέως δημάρχου Ηγουμενίτσας. Για τον λόγο αυτό, δεν θα ήθελαν να ασχολείται ο Τύπος παρά μόνο με το έργο τους στο λιμάνι.

Κανείς όμως δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος και να παραβλέψει την όλη δραστηριότητα και τις επιτυχημένες ενέργειές τους, ούτως ώστε για πρώτη φορά το λιμάνι της Ηγουμενίτσας να παρουσιάσει τέτοια ζωτικότητα και να βρίσκεται στο διεθνές προσκήνιο και επικαιρότητα και να προβάλλεται σαν ένα ασφαλές, ζωντανό και με εύρυθμη λειτουργικότητα λιμάνι, προσελκύοντας για πρώτη φορά φέτος μεγάλα κρουαζιερόπλοια, που πλημμύρισαν με επισκέπτες όχι μόνο την Ηγουμενίτσα, αλλά και άλλους τουριστικούς και αρχαιολογικούς τόπους της Ηπείρου, δίνοντας οικονομική ανάσα και πνοή στην επιχειρηματικότητα.

Από τον ηπειρωτικό Τύπο και όχι μόνο και τα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εξάγονται πληροφορίες για τα συνεχή ταξίδια και τις παραστάσεις του προέδρου κ. Νταή, συνοδευόμενου ενίοτε και από μέλη του Δ.Σ. σε διάφορα συνέδρια και «φόρουμ» σε ιταλικά λιμάνια (Αγκόνα, Τεργέστη κ.λπ.), στην Ισπανία και τις Κανάριες Νήσους, αλλά και στις Βρυξέλλες, συνεργαζόμενος και δημιουργώντας συμμαχίες και συνεργασίες με τις αντίστοιχες Αρχές και όχι μόνο, τόσο στην επισκεψιμότητα των κρουαζιεροπλοίων, όσο και για την υλοποίηση του έργου ΑDRI-UP για την κατασκευή του Επιχειρηματικού Πάρκου Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας.

Στα συνέδρια και στις συσκέψεις μεταξύ εκπροσώπων των λιμένων Αγκόνας, Τεργέστης, της Rete Auto Strade Mediterrane και του Fernetti/Inetroptto di Triest, αλλά και στις Βρυξέλλες στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει ο Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, συμμετείχε ενεργά ο κ. Νταής. 

Πρόκειται για ενέργειες που σηματοδοτούν την έναρξη υλοποίησης του Εμπορευματικού Κέντρου, ενώ επιδεικνύεται ζωηρό επενδυτικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη μεγάλης Μαρίνας.

Ολες αυτές ενέργειες αποδεικνύουν ότι όταν υπάρχουν άνθρωποι καταρτισμένοι, ενεργητικοί, δραστήριοι, μεθοδικοί και μαχητικοί κάτι καλό βγαίνει για τον τόπο και θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα ο ΟΛΗΓ θα εγκαινιάσει το Εμπορευματικό Κέντρο ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο, ένα απόκτημα όχι μόνο της Θεσπρωτίας, αλλά και όλης της Ηπείρου και όχι μόνο, που θα δώσει οικονομική πνοή, ζωντάνια και ανάσα, αλλά και θέσεις εργασίας!

Το αξίζει η Πύλη της Ευρώπης, που δεν είναι άλλη από την Ηγουμενίτσα. Το Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας και ο έμπειρος πρόεδρός του, εγγυώνται ότι θα τα καταφέρουν.

thespro.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: To μεγάλο στοίχημα για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 1968738297696790775
item