TΑ 10 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΏΝΕΙΣ ΓΙΑ ΌΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΉ…

TΑ 10 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΏΝΕΙΣ ΓΙΑ ΌΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΉ…
Τα χρόνια περνάνε πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζεσαι και πριν το καταλάβεις θα βρεθείς να αναπολείς το παρελθόν…Πριν έρθει η στιγμή που θα αναρωτηθείς τι έκανες στη ζωή σου, δες για ποια πράγματα θα μετανιώσεις στη ζωή σου και πως μπορείς να τα αλλάξεις όσο είναι ακόμη καιρός…
1. Που έμεινες παραπάνω από όσο έπρεπε σε μία προβληματική σχέση, σε μία σχέση που ήξερες από την αρχή ότι δεν προχωρούσε και περίμενες μάταια κάτι να αλλάξει.
2. Που δεν ταξίδεψες όσο ήθελες, όσο ήσουν νέος χωρίς παιδιά, οικογενειακές υποχρεώσεις και λογαριασμούς να τρέχουν.
3. Που δεν έβαζες αντηλιακή κρέμα προκειμένου να αποκτήσεις εξωτικό μαύρισμα.Το μαύρισμα φεύγει γρήγορα, οι ρυτίδες και οι πανάδες όμως στο πρόσωπό σου ήρθαν για να μείνουν.
4. Που έχασες πολλές ευκαιρίες να δεις τα αγαπημένα σου συγκροτήματα και καλλιτέχνες από κοντά, λέγοντας στον εαυτό σου «δεν πειράζει, την επόμενη φορά».
5. Όλες εκείνες τις φορές που έβρισκες διάφορες δικαιολογίες για να αποφύγεις τη γυμναστική και να σηκωθείς από το κρεβάτι. Σκέψου ότι όταν μετά θα θέλεις να γυμναστείς, μπορεί να μην ακολουθεί το σώμα σου.
6. Που φοβήθηκες να πεις «σ’αγαπώ» ή δεν έδειξες την αγάπη σου στα άτομα που επιθυμούσες. Μετά μπορεί να είναι πολύ αργά, ή να μην βρίσκονται πια κοντά σου.
7. Που παραμέλησες τους δικούς σου ανθρώπους και έχασες σημαντικές στιγμές από τη ζωή τους, για να αφιερωθείς ολοκληρωτικά στη δουλειά σου.
8. Που φοβήθηκες να ρισκάρεις και να παραδοθείς στον έρωτα. Εάν δεν ένιωσες ένα μεγάλο έρωτα στη ζωή σου, τότε δυστυχώς δεν έζησες.
9. Τις στιγμές που δεν υπερασπίστηκες τον εαυτό σου και τα «θέλω» σου και ακολούθησες αυτό που ήθελαν οι άλλοι για εσένα.
10. Το ότι φοβήθηκες να ρισκάρεις και δοκιμάσεις νέα πράγματα και έμεινες σε μία ζωή γεμάτη συμβιβασμούς και κανόνες.
epirusblog.gr
5 of 5
TΑ 10 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΏΝΕΙΣ ΓΙΑ ΌΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΉ…
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6385578290080745827
item