Ακόμα ένας χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Ακόμα ένας χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ακόμα ένας χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz!

Ακόμα ένας χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz!
To 2016 δεν θα λέγαμε πως είναι η χρονιά των σχέσεων, αφού βαρεθήκαμε να γράφουμε για διαζύγια και χωρισμούς. Αυτήν τη φορά ο χωρισμός είναι ελληνικός, αφού η Εύη Φραγκάκη, σύμφωνα με τη Real Life, χώρισε με τον Γιώργο Σαχάτ
Η δημοσιογράφος και ο ναυπηγός ήταν μαζί για περίπου ενάμιση χρόνο και όλα έδειχναν ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Η Εύη είχε αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό να κάνει solo δημόσιες εμφανίσεις. Κάτι που προκάλεσε εντύπωση αφού σχεδόν πάντα τη συνόδευε ο αγαπημένος της. 
Άνθρωπος απο το περιβάλλον της αποκάλυψε ότι τελικά χώρισαν συνειδητά και μάλιστα, όπως γράφει το δημοσίευμα, η δημοσιογράφος δεν έχει χάσει το κέφι της και συνεχίζει να έχει απόλυτη προτεραιότητά της το γιο της, Σταύρο.
Όσον αφορά το λόγο του τέλους της σχέσης, ήταν η φθορά που έφερε η απόσταση. Συχνά το ζευγάρι καλούνταν να μένει χώρια καθώς η δουλειά του Γιώργου απαιτεί να κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό κάτι που δεν τους άφηνε πολύ χρόνο για τους δυο τους.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ακόμα ένας χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5919283010123478353
Σχόλια
item