Πρέβεζα: Συνεχίζονται τα γυρίσματα των «Shadows» - ΔΕΙΤΕ backstage φωτογραφίες και βίντεο Πρέβεζα: Συνεχίζονται τα γυρίσματα των «Shadows» - ΔΕΙΤΕ backstage φωτογραφίες και βίντεο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Συνεχίζονται τα γυρίσματα των «Shadows» - ΔΕΙΤΕ backstage φωτογραφίες και βίντεο

Πρέβεζα: Συνεχίζονται τα γυρίσματα των «Shadows» - ΔΕΙΤΕ backstage φωτογραφίες και βίντεο
Συνεχίζονται τα γυρίσματα των «Shadows» (Σκιές), του Κυριάκου Κοτσίνη, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να ολοκληρωθούν έως το τέλος του μήνα.
Παρακολουθώντας το βράδυ της Κυριακής τα γυρίσματα σκηνών που πραγματοποιήθηκαν στις φυλακές στον Παντοκράτορα στην Πρέβεζα  σας μεταφέρουμε βίντεο και φωτογραφίες  backstage, αλλά και τι είδαμε κατά την διάρκεια της παραμονής μας.
 

Μια ομάδα από αξιόλογους συντελεστές ήταν εκεί και με οργανωμένες κινήσεις ξεκίνησαν να στήνουν το σκηνικό.
Όπως είναι φυσικό, υπήρξαν και κάποιες αστείες στιγμές backstage τις οποίες «αιχμαλωτίσαμε» με την κάμερά μας και θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
 


Ο φωτισμός τοποθετήθηκε προκειμένου να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον και όλες οι σκηνές γυρίστηκαν μέσα στον χώρο των φυλακών, όπου πάνω από 30 συμμετέχοντες θα παρακολουθούσαν ένα θεατρικό, σύμφωνα με το σενάριο.
 

Ο Κυριάκος Κοτσίνης, έδινε κατευθύνσεις και μαζί με τον ακούραστο Θεόφιλο Καζαντζίδη πίσω από τις κάμερες τακτοποιούσαν την κάθε λεπτομέρεια.
Θεατές; Πάνω από 30 άτομα από την Πρέβεζα και ανάμεσα σε αυτούς και οι ήρωες της ιστορίας της ταινίας, τους οποίους φυσικά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε.
 

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό ο Κυριάκος Κοτσίνης, πάντα πρόθυμος, μας είπε λίγα λόγια για την ταινία, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει και πολλά πράγματα. Το σίγουρο πάντως είναι από τα λίγα που μας περιέγραψε ότι η ταινία, θα κρατήσει τον θεατή καθηλωμένο για μια ακόμη φορά από την αρχή έως και το τέλος της.
 

Άλλωστε έχουμε συνηθίσει πλέον τον Κυριάκο Κοτσίνη σε τέτοιου είδους σενάρια. Παράδειγμα το Never Again, που πραγματικά συγκλόνισε.
Το «Shadows» είναι μια ταινία μικρού μήκους με θέμα τον ανεκπλήρωτο έρωτα.
«Το ερωτικό πάθος που μένει ορφανό, ανεκπλήρωτο, δέσμιο της ατολμίας αλλά και θύμα των συγκυριών»είπε ο Κυριάκος Κοτσίνης, θέλοντας να δώσει μια μικρή πρώτη ιδέα για το σενάριο και συνέχισε, «Ήρωες που κινούνται στις σκιές προσδοκιών καταδικασμένων μέσα σ ένα φθοροποιό και αμείλικτο χρόνο, ανυπότακτοι, όμως, έτοιμοι να θυσιαστούν για να οδηγηθούν στην κάθαρση και να λυτρωθούν».
 

Η σκηνή, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής, γράφτηκε για να περιγράψει τις «προθέσεις» της ιστορίας.
«Μια συμπυκνωμένη δόση των βαθύτερων νοημάτων και υπαρξιακών προεκτάσεων του έργου» όπως είπε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Κοτσίνης.
Στην «Shadows» συμμετέχουν ερασιτέχνες ηθοποιοί από την Πρέβεζα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους ήρωες της ιστορίας, βρίσκονται και επαγγελματίες που επιλέχθηκαν μετά από casting που έγινε στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο.
 
Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πάντως ήταν η υπομονή που έδειξαν οι «θεατές», που για περισσότερο από δύο ώρες βρίσκονταν εκεί πρόθυμοι να εκτελέσουν κάθε εντολή του σκηνοθέτη και του εικονολήπτη, εισπράττοντας στο τέλος εγκάρδιες ευχαριστίες, αλλά και γενικά όλη αυτή η προθυμία που υπήρχε από τους βοηθούς, τους ηθοποιούς και όλους όσους συνέβαλλαν στα χθεσινά γυρίσματα.
Πάρτε μια γεύση backstage από τα γυρίσματα μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν, ενώ μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ και εδώ

(Δείτε φωτό στο άλμπουμ που ακολουθεί - Μετακινηθείτε με τα βελάκια...)

Δείτε το άλμπουμ από την σελίδα του Pkn - Photo Agency στο Facebook
 

  
pamepreveza.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συνεχίζονται τα γυρίσματα των «Shadows» - ΔΕΙΤΕ backstage φωτογραφίες και βίντεο
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 4192531385828151398
Σχόλια
item