Είναι ο sexy χορευτής ή «πέτρα του σκανδάλου» στον χωρισμό Carey – Packer; Είναι ο sexy χορευτής ή «πέτρα του σκανδάλου» στον χωρισμό Carey – Packer; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Είναι ο sexy χορευτής ή «πέτρα του σκανδάλου» στον χωρισμό Carey – Packer;

Είναι ο sexy χορευτής ή «πέτρα του σκανδάλου» στον χωρισμό Carey – Packer;

Το εξωφρενικό lifestyle της τραγουδίστριας σε συνδυασμό με τις φήμες που την θέλουν να έχει παράλληλη ή… ανάρμοστη σχέση με τον sexy χορευτή της Bryan Tanaka, φαίνεται να είναι οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στο χωρισμό.

Ο δισεκατομμυριουχοςJames Packer που έφτιαξε την περιουσία του από τα Καζίνο δεν δυσκολεύεται να παρέχει σε καμία γυναίκα μία πολυτελή ζωή. Ωστόσο η έχει αναγάγει σε επιστήμη την τέχνη του.. ξοδεύειν.


Χρειάζεται κάπου 80.000 δολάρια το μήνα για να της φέρουν με ελικόπτερο σε όποιο σημείο του πλανήτη βρίσκεται, εξωτικά λουλούδια. 


Ο στιλίστας της είναι πάντα σε αναμονή τηλεφώνου για να πετάξει κοντά της με ελικόπτερο ανά πάσα ώρα και στιγμή με την τελευταία λέξη της μόδας. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα τρελά έξοδα της Carey, που φυσικά κάλυπτε ο αρραβωνιαστικός της σύμφωνα με κύκλους του επιχειρηματία.

Καλύτερα να την ταΐζεις παρά να την ντύνεις, θα σκεφτείτε, αλλά και πάλι όχι! Η Carey είχε επιλέξει να ταξιδεύει παντού με το αεροπλάνο και το γιοτ του επιχειρηματία και αυτό ανέβαζε κατά πολύ τον ημερήσιο λογαριασμό συντήρησης της! 


Δεν είναι όμως μόνο τα χρήματα που είχε ο Packer στο κεφάλι του όταν ζητούσε να διαλυθεί ο 10 μηνών αρραβώνας του με την Mariah Carey.
Οι φήμες πως η τραγουδίστρια διατηρούσε δεσμό με έναν νεότερο και πολύ σέξι χορευτή από το μπαλέτο της οργίαζαν τον τελευταίο καιρό. 

Η Carey φαινόταν να τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Bryan Tanaka, από τον Μάιο ακόμα. Η πρώτη αφορμή ήταν όταν ο χορευτής τραυματίστηκε στο γόνατο και η Mariah Carey του χάρισε έναν αισθησιακό χορό επί σκηνής στο show της στο Las Vegas!

Μία σειρά από τέτοια… πικάντικα περιστατικά, οδήγησαν τον Packer να απομονωθεί με τον Tanaka σε ένα γραφείο για να του ζητήσει το λόγο και οι ο καβγάς τους ακούστηκε παντού!


Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η αποξένωση του επιχειρηματία από την οικογένεια του επειδή η τραγουδίστρια δεν ήθελε σχέσεις μαζί τους και η επιμονή της να βγάλει την σχέση τους σε δημόσια θέα στο reality show Mariah’s World που βγαίνει τον Δεκέμβριο στο Ε!, άνοιξαν πολλά μέτωπα και φαίνεται να είναι οι λόγοι του έντονου διαπληκτισμού τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας.

mariah-carey-and-james-packer
Epirusblog Gr
5 of 5
Είναι ο sexy χορευτής ή «πέτρα του σκανδάλου» στον χωρισμό Carey – Packer;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 5956058564851695822
Σχόλια
item