Πρέβεζα: ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ - Έκλεισε οριστικά το ξενοδοχείο Preveza Beach Πρέβεζα: ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ - Έκλεισε οριστικά το ξενοδοχείο Preveza Beach | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ - Έκλεισε οριστικά το ξενοδοχείο Preveza Beach


Πρέβεζα: ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ - Έκλεισε οριστικά το ξενοδοχείο Preveza Beach

Μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη σημειώνεται για την τουριστική προοπτική της Πρέβεζας αφού η μεγαλύτερη σε δυναμικότητα ξενοδοχειακή μονάδα που λειτουργεί στα όρια του Δήμου Πρέβεζας, αποτελεί πλέον παρελθόν. 

Σημειώνουμε ότι δεν υπάρχουν στα όρια του δήμου Πρέβεζας άλλες μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που να μπορούν να φέρουν κόσμο και να υποκαταστήσουν αυτό το κενό που θα δημιουργηθεί στην τουριστική αγορά.

Το ξενοδοχείο Preveza Beach που αποτελούσε ναυαρχίδα στην τουριστική υποδομή της Πρέβεζας, καθώς με τις 420 κλίνες που διέθετε αποτελούσε πόλο έλξης τουριστών από διάφορες χώρες,  οδηγήθηκε σε κλείσιμο με επιλογή της τράπεζας που είχε αναλάβει πριν από πολλά χρόνια τη διαχείρισή του.


Ο επιχειρηματίας κ.Νίκος Γιαννακόπουλος επί 8 χρόνια κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στις τουριστικές αγορές, να κλείσει συνεργασίες και να φέρει πολύ κόσμο στην Πρέβεζα και στο ξενοδοχείο.


Πάντα πίσω από τέτοιες εξελίξεις κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα και ανταγωνισμοί που ενίοτε υποκρύπτουν υπόγειες διαδρομές. 


Στην περίπτωση του Preveza Beach δυστυχώς ενεπλάκησαν και τοπικοί παράγοντες που δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για τη ζημιά που προκαλούν με το κλείσιμο μιας ακόμη μεγάλης επιχείρησης σε μια σειρά επαγγελματιών και εργαζομένων αλλά και στην τουριστική προοπτική της περιοχής μας.

Το PrevezaPosto θα επανέλθει στο θέμα με πολύ περισσότερα στοιχεία για αυτή τη δυσάρεστη για τον τόπο μας εξέλιξη.


prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ - Έκλεισε οριστικά το ξενοδοχείο Preveza Beach
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 2297345710920096390
Σχόλια
item