Η Αντωνία Καλλιμούκου με νέο σύντροφο στις Σπέτσες (pics) Η Αντωνία Καλλιμούκου με νέο σύντροφο στις Σπέτσες (pics) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Αντωνία Καλλιμούκου με νέο σύντροφο στις Σπέτσες (pics)

Η Αντωνία Καλλιμούκου με νέο σύντροφο στις Σπέτσες (pics)

Όπως αποκάλυψαν στις πρωινές εκπομπές το όνομα του είναι Νίκος Παραδείσης και εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Ερωτευμένη φαίνεται να είναι και για ακόμα μία φορά η Αντωνία Καλλιμούκου μετά τον χωρισμό της με τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο. 
Σύμφωνα με το περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα, η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε το περασμένο τριήμερο στις Σπέτσες μαζί με τον νέο της σύντροφο για το Mini Marathon και απόλαυσαν τις προσωπικές τους στιγμές, αλλά και τον ήλιο και τη θάλασσα.
Το ζευγάρι χαιρόταν τον έρωτα του χωρίς να τους ενδιαφέρει ποιοι τους κοιτάζουν. Οι δύο τους αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια δεν άφηνε στιγμή τον αγαπημένο της, από την αγκαλιά της.
Το όνομα του είναι Νίκος Παραδείσης και εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, παλιότερα έβγαινε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και φλέρταρε με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ το καλοκαίρι που πέρασε έκανε διακοπές στις Κυκλάδες.
kallimoukou1
kallimoukou2
kallimoukou3

Epirusblog Gr
5 of 5
Η Αντωνία Καλλιμούκου με νέο σύντροφο στις Σπέτσες (pics)
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8588196321533730021
Σχόλια
item