Από την Αμαλία Κωστοπούλου στη Θεοδώρα-Ολυμπία Μανωλίδου! Οι εντυπωσιακές κόρες επωνύμων… που πρέπει να γνωρίσεις (pics)

Από την Αμαλία Κωστοπούλου στη Θεοδώρα-Ολυμπία Μανωλίδου! Οι εντυπωσιακές κόρες επωνύμων… που πρέπει να γνωρίσεις (pics)

Οι κόρες ανθρώπων της εεληνικής σόουμπιζ που βρίσκονται στα χνάρια των γονιών τους, από θέμα ομορφιάς, ταλέντου, σπουδών...
Eχουν κάθε λόγο να τραβούν τα φλας των φωτογράφων: νέες, εκθαμβωτικές, με διάσημους γονείς και όλο το μέλλον στις αποσκευές τους, οι θυγατέρες των celebrities σε πρώτο πλάνο…

Αμαλία Κωστοπούλου
Στα 19 της χρόνια, έχει ήδη καταφέρει να κάνει τα πρώτα της βήματα στο δρόμο που θέλει να ακολουθήσει στη ζωή της. 
Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά που έχει κληρονομήσει από τους διάσημους γονείς της, έχοντας πάρει τη λάμψη και το κομψό στιλ της Τζένης Μπαλατσινού αλλά και το κοφτερό μυαλό του Πέτρου Κωστόπουλου, ακροβατεί ανάμεσα στην αγάπη της για το μόντελινγκ και το γράψιμο. 
Η ίδια, από το περασμένο φθινόπωρο, έχει φύγει για σπουδές στην Αμερική, όμως, συχνά επιστρέφει στην Ελλάδα συνδυάζοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις και χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της. 
Η εντυπωσιακή Αμαλία, μάλιστα, έχει ήδη κάνει τις πρώτες της εμφανίσεις σε catwalk και έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες μεγάλων εταιριών. Παράλληλα, δεν σταματά να γράφει στο blog που διατηρεί στο site της μαμάς της.

Ζένια Μπονάτσου
Τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα της,  Βλάση Μπονάτσου, αλλά και της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη, έχει αρχίσει πλέον να ακολουθεί η 19χρονη Ζένια, που είναι πλέον φοιτήτρια δραματικής σχολής. «Σπουδάζω στη δραματική σχολή και είμαι στο πρώτο έτος. 
Αν κάποια μέρα γίνω ηθοποιός, θα φροντίσω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Νομίζω πως δεν μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον πατέρα μου και τη γιαγιά μου», δηλώνει η ίδια, που όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα της. 
Η μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου, σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως η Ζένια είναι ίδια με τον Βλάση και εξωτερικά και ως χαρακτήρας και την αποκαλεί «Μπονατσούλα». 
«Σύμμαχο» στο δύσκολο δρόμο της ηθοποιίας που θέλει να ακολουθήσει έχει τη γιαγιά της, που τη συμβουλεύει για τα πάντα: «Η γιαγιά μού λέει ότι είναι δύσκολο και θέλει πολλή δουλειά. Αλλά, αν σου αρέσει κάτι και δουλέψεις σε αυτό, τα καταφέρνεις».

Κόνι Μεταξά
Έγινε γνωστή, κυρίως, λόγω των διάσημων γονιών της, ωστόσο, η Κόνι προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να σταθεί, επαγγελματικά, στα δικά της πόδια και να αποδείξει ότι δεν είναι απλά η «κόρη του Λευτέρη Πανταζή». 
«Δεν θέλω να με συγκρίνουν με τίποτα και σε τίποτα με τον πατέρα μου. Γι’ αυτό και άλλαξα το επίθετό μου. Από Πανταζή το έκανα Μεταξά», έχει δηλώσει παλαιότερα η ίδια, που επέλεξε το επώνυμο της μητέρας της, Ζώζας Μεταξά. 
Η εντυπωσιακή κοπέλα με τα καταπράσινα μάτια γεννήθηκε το 1991 και, αφού έζησε για 4 χρόνια μόνιμα στο Μαϊάμι, κυνηγώντας το όνειρό της να σπουδάσει υποκριτική, επέστρεψε στην Ελλάδα. Πέρυσι, μάλιστα, συμμετείχε στη σειρά του Mega «Μοντέρνα οικογένεια», ενώ έχει εμφανιστεί και στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». 
Η νεαρή ηθοποιός, εκτός από την υποκριτική, λατρεύει και το τραγούδι. Από τον περασμένο χειμώνα αποφάσισε να συνεργαστεί με τον πατέρα της στο νυχτερινό κέντρο «Caramela», δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της και πάνω στην πίστα.

Νεφέλη & Δανάη Λιβιεράτου
Oι πανέμορφες κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, αν και δεν σκέφτονται να κάνουν καριέρα μοντέλου, σίγουρα έχουν κληρονομήσει τις αναλογίες και την ομορφιά της μητέρας τους. 
Πριν από δύο χρόνια έκαναν και το ντεμπούτο τους στο χώρο της μόδας με πόζες που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες, όταν φωτογραφήθηκαν μαζί με την Εύη για τη διαφήμιση γνωστής εταιρίας κοσμημάτων. 
Η 17χρονη Νεφέλη αγαπά τον αθλητισμό, όμως, στο μέλλον θέλει να ασχοληθεί με τα οικονομικά: «Το βόλεϊ για μένα είναι τρόπος ζωής. Όσες υποχρεώσεις κι αν έχω, δεν υπάρχει περίπτωση να το εγκαταλείψω. Ωστόσο, δεν το σκέφτομαι επαγγελματικά. Ενας τραυματισμός μπορεί να σου στοιχίσει τα πάντα. 
Σκέφτομαι να σπουδάσω οικονομικά». Από την άλλη, η 15χρονη Δανάη ονειρεύεται να γίνει τραγουδίστρια και παράλληλα με το σχολείο της σπουδάζει πιάνο και κάνει μαθήματα ώστε να πετύχει το στόχο της. Υποστηρικτές έχει πάντα τους γονείς της, οι οποίοι έχουν δει εδώ και χρόνια το ιδιαίτερο ταλέντο της στη μουσική και το τραγούδι.

Σοφίνα Λαζαράκη
Η 20χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση έχει αρχίσει ήδη να κάνει τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Ευρέως γνωστή έγινε από τη συμμετοχή της στο «X-Factor», όπου κατάφερε να περάσει στους φιναλίστ του μουσικού show. 
Η ίδια βρέθηκε στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη και συστήθηκε μέσα από το συγκρότημα NMA με το παρακάτω βιογραφικό: «Η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και επιθυμεί να τον συνδυάσει με το τραγούδι και το θέατρο. Της αρέσει να ζωγραφίζει και το αγαπημένο της χόμπι είναι η ιππασία». 
Σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε να χορεύει hip hop στους δρόμους της Γλυφάδας. Στην πορεία, όμως, συνειδητοποιεί πως της αρέσει εξίσου και η υποκριτική, ξεκινώντας παράλληλα και μαθήματα φωνητικής. Παλαιότερα έχει πρωταγωνιστήσει και στο βιντεοκλίπ του Λάμπη Λιβιεράτου για το τραγούδι «Δεν το χωράει ο νους».

Θεοδώρα-Ολυμπία Μανωλίδου
Η 18χρονη κόρη της Ευγενίας και του Θεόδωρου Μανωλίδη έχει εκφράσει από νωρίς την επιθυμία να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο. Αν και η μαμά της λέει ότι τα όνειρά της είναι μακριά από τις Τέχνες, η ίδια μαγεύεται από τα φώτα. Άλλωστε, είναι και τα γονίδιά της που την οδηγούν εκεί. 
Αν και στόχος της είναι να γίνει κάποια στιγμή σπουδαία ηθοποιός, την ενδιαφέρει παράλληλα και το μόντελινγκ. Το όνομά της, καθώς και όλα τα στοιχεία της είναι καταχωρισμένα στο modelmanagement, γνωστή ιστοσελίδα, η οποία διατηρεί μεγάλη λίστα με επίδοξα μοντέλα. 
Πριν από ένα χρόνο εμφανίστηκε, μάλιστα, και στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Παράλληλα Σύμπαντα» των dPans x Solmeister, με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις.
epirusblog.gr
5 of 5
Από την Αμαλία Κωστοπούλου στη Θεοδώρα-Ολυμπία Μανωλίδου! Οι εντυπωσιακές κόρες επωνύμων… που πρέπει να γνωρίσεις (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7152324782400232918
item