Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η photo με τον Πάνο Βλάχο στο Instagram..! Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η photo με τον Πάνο Βλάχο στο Instagram..! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η photo με τον Πάνο Βλάχο στο Instagram..!

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η photo με τον Πάνο Βλάχο στο Instagram..!
Εδώ και ένα χρόνο η γλυκιά Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο σύντροφός της, Πάνος Βλάχος, το ζευγάρι δηλαδή που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», έχουν μετακομίσει στις H.Π.Α και δοκιμάζονται επαγγελματικά στη χώρα του θεάματος.
Μάλιστα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί θα συμμετάσχουν σε τηλεοπτική σειρά, ενώ οι φωτογραφίες που συχνά ανεβάζει η Ιωάννα από το Los Angeles, όπου έχουν βρει και ατζέντη, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, μας βάζουν σε υποψίες ότι πράγματι κάτι ετοιμάζουν στη Μέκκα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. 
Και τώρα ήρθε ένα ακόμα ποστ από την όμορφη ηθοποιό που μας κάνει να ελπίζουμε ότι θα δούμε το ζευγάρι να πρωταγωνιστεί σε αμερικάνικη παραγωγή. 
Η Τριανταφυλλίδου ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του Πάνου Βλάχου, παρέα μ’ έναν άντρα που δεν αναφέρει ποιος είναι, και γράφει «μυστικό project» και «έρχεται σύντομα».
Αυτή, βεβαίως, είναι και μία από τις σπάνιες φορές που η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανεβάζει φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο σύντροφός της, καθώς ο Πάνος και η Ιωάννα φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα social media.
panos
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η photo με τον Πάνο Βλάχο στο Instagram..!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8056797513106912483
Σχόλια
item