Γιάννενα: Πρόσκληση φοιτητών και αποφοίτων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα "Mentoring"

Γιάννενα: Πρόσκληση φοιτητών και αποφοίτων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα "Mentoring"

Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων για την υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων μας σε θέματα απασχόλησης, σταδιοδρομίας και επιχειρηματικότητας υλοποιούμε για 4η χρονιά το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους, τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Ιδρύματος και σε επαγγελματίες με πλούσια επαγγελματική εμπειρία και αποτελεί μια ευκαιρία για τη δημιουργία μιας σχέσης συνεργασίας μεταξύ ενός...έμπειρου επαγγελματία (Mentor) και ενός νέου ανθρώπου (Mentee), η οποία επιτρέπει την ανταλλαγή εμπειριών, απόψεων, πληροφοριών και πρακτικών συμβουλών για ένα συγκεκριμένο τομέα επαγγελματικής δραστηριοποίησης. 

Με τη συμμετοχή σου στο Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν "εκ των έσω" τη σημερινή αγορά εργασίας, να αναγνωρίσουν πως τα ενδιαφέροντα και οι δεξιότητές μπορούν να συνδυαστούν με την κατάλληλη καριέρα, να θέτουν στόχους και να τους υλοποιούν, να διερευνήσουν νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές προοπτικές, να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες, να διευρύνουν το δίκτυο των επαγγελματικών επαφών, να εξοικειωθούν σε σύγχρονες τεχνικές παρακολούθησης και ένταξης στην αγορά εργασίας, να αναγνωρίσουν προοπτικές επιχειρηματικών δράσεων και να βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Ενημερώσου για το Πρόγραμμα Mentoring Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο http://mentoring.dasta.uoi.gr/ και δήλωσε συμμετοχή για ένταξή σου σε αυτό έως την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016. 

Συμπλήρωσε την επισυναπτόμενη αίτηση και κατάθεσε την στη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας ή στο Γραφείο Διασύνδεσης, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω ηλεκτρονικής αποστολής στα email: dasta@uoi.gr, career@uoi.gr. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας: Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας, email: dasta@uoi.gr, 2651007278, Γραφείο Διασύνδεσης, email: career@uoi.gr, 2651008454.

epirusgate.blogspot.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πρόσκληση φοιτητών και αποφοίτων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα "Mentoring"
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8552231145780015838
item