Γιάννενα: Πλήθος κόσμου στην βράβευση του Ι. Τσίλη Γιάννενα: Πλήθος κόσμου στην βράβευση του Ι. Τσίλη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πλήθος κόσμου στην βράβευση του Ι. Τσίλη

Γιάννενα: Πλήθος κόσμου στην βράβευση του Ι. Τσίλη
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας πραγματοποίησε με επιτυχία την προγραμματισμένη εκδήλωση προς τιμή του συγχωριανού Ολυμπιονίκη Γιάννη Τσίλη , στο Συνεδριακό Κέντρο του πολυχώρου "Φρόντζου Πολιτεία". 
Παρέστησαν και μίλησαν, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Καραμπίνας, ο αντιδήμαρχος του δήμου Δωδώνης κ. Θωμάς Καραπάνος, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Αλεξίου, ο προπονητής και συναθλητές του Γιάννη Τσίλη, ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίας τριάδας κ. Φώτης Ζώης, η κ. Παρασκευή Τσίλη Δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Πολιτιστικού Συλλόγου , ενώ η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου ήταν γεμάτη από συγχωριανούς και φίλους.
Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας τριάδας κ. Ολυμπία Ζώη άνοιξε την εκδήλωση και παρουσίασε το πρόγραμμα.
Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από τη μικρή Συμφωνική Ορχήστρα του Ηπειρωτικού Ωδείου Τσακάλωφ των Ιωαννίνων , η οποία συμμετείχε αφιλοκερδώς .
vimanews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Πλήθος κόσμου στην βράβευση του Ι. Τσίλη
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7572052766908935925
Σχόλια
item