Κώστας Αποστολάκης: “Ναι, χωρίσαμε με την Πηνελόπη”

Κώστας Αποστολάκης: “Ναι, χωρίσαμε με την Πηνελόπη”

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, ο Κώστας Αποστολάκης και η Πηνελόπης Πλάκααποφάσισαν να χωρίσουν. Το πρώην ζευγάρι είχε αποφασίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους στους τίτλους τέλους παρά τα συνεχή δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν. 


Κανένας από τοςυ δύο δεν είχε μιλήσει για αυτό μέχρι που ο ηθοποιός αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

"Ναι χωρίσαμε με την Πηνελόπη", παραδέχεται στην Real Life. "Αυτή τη φορά είναι αλήθεια και όχι ράδιο αρβύλα, από αυτές που βγήκαν το διάστημα που ήμασταν μαζί. 


Το παλέψαμε να σώσουμε τη σχέση μας, την οποία έφθειρε ο χρόνος, αλλά δεν τα καταφέραμε και τραβάει πια ο καθένας το δρόμο του", εξηγεί ο Κώστας.

Και συνεχίζει: "Δεν έχει νόημα να μείνουμε σε λεπτομέρειες... Υπήρξε ασυμφωνία και αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερα να μην είμαστε πια μαζί."

Ο χωρισμός τους μετρά ήδη ένα μήνα και ανάμεσά τους υπάρχει φιλική σχέση, χωρίς εντάσεις και άσχημο κλίμα. Μάλιστα υπάρχει επικοινωνία και μιλούν στο τηλέφωνο. 

Όσο για τις φήμες που έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη σχέση, ο Κώστας ξεκαθαρίζει: "Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ούτε από την πλευρά της Πηνελόπης, ούτε από τη δική μου. Αυτά είναι ανυπόστατες, χαζές φήμες."
epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Αποστολάκης: “Ναι, χωρίσαμε με την Πηνελόπη”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1457018552626996356
item