Β. Λεβέντης: Ετοιμάζει την απόδρασή του ο Τσίπρας

Β. Λεβέντης: Ετοιμάζει την απόδρασή του ο Τσίπρας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν το κόμμα του, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στο Γκάζι, τη Δευτέρα.

Με σύνθημα «έξω οι σωτήρες και οι φωστήρες, η εξουσία στον λαό», ο κ. Λεβέντης ζήτησε από τους πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους «στην επίθεση που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και η Ένωση Κεντρώων το τελευταίο διάστημα», λέγοντας πως αυτό γίνεται «γιατί τους χαλάμε την σούπα».

Σημείωσε ότι δεν συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ., αλλά «θα πάμε σε κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας για το καλό του τόπου».

Για την οικονομία ο κ. Λεβέντης είπε ότι δεν θα βγούμε από την κρίση αν δεν υπάρξει πολιτική σταθερότητα, εκτιμώντας ότι με 153 βουλευτές αυτό δεν διασφαλίζεται.

«Οι ξένοι επενδυτές θέλουν μεγάλη κυβέρνηση για να φέρουν τα χρήματα τους στην Ελλάδα», πρόσθεσε. Καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι όσα λέει για το χρέος δεν έχουν βάση, καθώς και ότι προετοιμάζει «την απόδρασή του».

Ο κ. Λεβέντης πρότεινε ακόμη τα κόμματα να επιστρέψουν τις επιχορηγήσεις που λαμβάνουν από το κράτος και, όπως είπε, η Ένωση Κεντρώων για το λόγο αυτό δεν έχει δαπανήσει ούτε ένα ευρώ από όσα έχει λάβει ως κομματική επιχορήγηση.

Τελος, σημείωσε ότι είχε πληροφορίες πως, αν άλλαζε τους βουλευτές στους έξι μήνες, δύο νέοι βουλευτές θα «αποστατούσαν» και η Ένωση Κεντρώων θα έχανε δυο έδρες.

epirusblog.gr
5 of 5
Β. Λεβέντης: Ετοιμάζει την απόδρασή του ο Τσίπρας
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3990784963928621736
item