Η Έλλη Γελεβεσάκη μιλάει για πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με τον Γιώργο Μανίκα Η Έλλη Γελεβεσάκη μιλάει για πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με τον Γιώργο Μανίκα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Έλλη Γελεβεσάκη μιλάει για πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με τον Γιώργο Μανίκα

Η Έλλη Γελεβεσάκη μιλάει για πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με τον Γιώργο Μανίκα


Το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγο της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, γράφοντας την αλήθεια για τον «χωρισμό» τους στην λεζάντα και τονίζοντας πως περνάνε δύσκολα.

Ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2014, ένα χρόνο περίπου μετά τον πολιτικό τους γάμο. 

Την ίδια μέρα βαπτίστηκε και ο μονάκριβος γιος τους και πήρε το όνομα Άγγελος – Ιωάννης. Ωστόσο, ο έρωτάς ανάμεσά τους φαίνεται πως ξεφούσκωσε καθώς το ζευγάρι το τελευταίο καιρό έχει ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Η Έλλη Γελεβεσάκη, φανερά ενοχλημένη με τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες για εκείνη και την οικογένεια της, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με μια σχετική ανάρτηση στα social media. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγο της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, γράφοντας την αλήθεια για τον «χωρισμό» τους στην λεζάντα και τονίζοντας πως περνάνε δύσκολα.

«Σε μια πολύ ευαίσθητη περίοδο για εμένα και την οικογένεια μου, στην οποία γίνεται μια προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει στην πορεία του έγγαμου βίου του, απογοητεύομαι βαθιά όταν βλέπω από δημοσιογράφους να γράφουν ανυπόστατα ψεύδη για την προσωπική μας ζωή και μάλιστα χωρίς καμία συνείδηση για τις επιπτώσεις που έχουν αυτά τα ψεύδη. 

Γι’αυτό το λόγο παρακαλώ όλους τους δημοσιογράφους και τον Τύπο να υποστηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια και να ασκούν το επάγγελμα τους με ειλικρίνεια, σεβασμό και ευαισθησία, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ένα ανήλικο παιδί, του οποίου η οικογενειακή γαλήνη και ασφάλεια προέχει και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να διαταράσσεται».Epirusblog Gr
5 of 5
Η Έλλη Γελεβεσάκη μιλάει για πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού με τον Γιώργο Μανίκα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6496301184093233815
Σχόλια
item