Άρτα: Η Άρτα υποδέχθηκε την Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτα: Η Άρτα υποδέχθηκε την Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Η Άρτα υποδέχθηκε την Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών


                   Άρτα: Η Άρτα υποδέχθηκε την Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών
Μήνυμα για την στήριξη και ανάδειξη της αξίας της εθελοντικής αιμοδοσίας έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής οι Αρτινοί που συμμετείχαν στην τελετή υποδοχής της Φλόγας των Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία συνεχίζει το ταξίδι της στα πλαίσια της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών. 

Περίπου στις 8 το βράδυ, μετά την καθιερωμένη λαμπαδηδρομία σε δρόμους της Άρτας, άναψε ο βωμός στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας», σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων μαζί με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας. 

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παρέστη ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Χαρακλιάς, ο οποίος σε χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας. «Πέντε λεπτά από το χρόνο του καθενός είναι ελάχιστο μπροστά στο μεγαλείο της ζωής που δύναται κάνεις να χαρίσει με το αίμα. 

Ο Δήμος Αρταίων χαιρετίζει την προσπάθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας και θα στέκεται αρωγός στις δράσεις του για την υπεράσπιση της μεγάλης σημασίας της λέξης ανθρωπισμού» ανέφερε ο κ. Χαρακλιάς. arta.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
                   
Άρτα: Η Άρτα υποδέχθηκε την Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών
Epirusblog Gr
5 of 5
                   
Αρτα 5083986611891800294
Σχόλια
item