Ζέτα Δούκα: Βόλτα στο κέντρο με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη! Φωτογραφίες Ζέτα Δούκα: Βόλτα στο κέντρο με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ζέτα Δούκα: Βόλτα στο κέντρο με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη! Φωτογραφίες

Ζέτα Δούκα: Βόλτα στο κέντρο με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη! Φωτογραφίες
Οι συναντήσεις της Ζέτας Δούκα και του Παναγιώτη Μπουγιούρη του τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και πυκνώνουν. 

Το TLIFE συνάντησε τους δύο ηθοποιούς σε μία από τις βόλτες τους στο κέντρο όπου απόλαυσαν τον καφέ τους σε γνωστό στέκι. 

Δεν ήταν όμως μια απλή έξοδος μεταξύ φίλων αφού οι δυο τους ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση “Faith” που θα ανέβει στο Γκλόρια Μικρό.

Η Ζέτα και ο Παναγιώτης κάνουν εντατικές πρόβες για να είναι όλα έτοιμα για την προγραμματισμένη τους πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου. Τη σκηνοθεσία καθώς και την απόδοση του έργου της Kate Robin έχει αναλάβει ο Γιώργος Βάλαρης.

Τι σημαίνει αληθινή πίστη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι; Πόσο εύκολα μπορεί να χαθεί; Και τι είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε για να κρατήσουμε ζωντανή τη σχέση μας; Αυτά τα ερωτήματα θα προσπαθήσουν να λύσουν στη σκηνή.

Δες φωτογραφίες από τη συνάντησή τους στο κέντρο!


Η υπόθεση του έργου

O Κεν και η Λίζα, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης ανακαλύπτουν πως η σχέση τους βρίσκεται σε αδιέξοδο και αναμεσά τους υπάρχουν μυστικά και ψέματα. 

Εκείνη συντηρητική Νεουορκέζα ψυχοθεραπεύτρια αφοσιωμένη στη σχέση τους κι εκείνος μποέμ κινηματογραφιστής…Όταν έρχεται η πρώτη αποκάλυψη, η ρωγμή είναι καταλυτική. 

Πώς εκείνος θα καταφέρει να επουλώσει τις πληγές και να ξανακερδίσει την χαμένη εμπιστοσύνη της; 

Και τι μπορεί να συμβεί αν κριτής σε αυτή τη «μάχη» γίνει μια κάμερα που θα τους παρακολουθεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο; Ένα παιχνίδι όπου ο έρωτας δείχνει αγεφύρωτος, αλλά η αληθινή αγάπη γέφυρα που στο τέλος θα ενώσει τις ψυχές τους.

Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ζέτα Δούκα: Βόλτα στο κέντρο με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη! Φωτογραφίες
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8295536038653816595
Σχόλια
item