Άριστη η πληροφόρηση για την «ΝΟΤΑΜ της Σαμοθράκης»…Κεραυνοβόλα η αντίδραση του ΓΕΣ! Άριστη η πληροφόρηση για την «ΝΟΤΑΜ της Σαμοθράκης»…Κεραυνοβόλα η αντίδραση του ΓΕΣ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άριστη η πληροφόρηση για την «ΝΟΤΑΜ της Σαμοθράκης»…Κεραυνοβόλα η αντίδραση του ΓΕΣ!

Άριστη η πληροφόρηση για την «ΝΟΤΑΜ της Σαμοθράκης»…Κεραυνοβόλα η αντίδραση του ΓΕΣ!
Άριστη και αποτελεσματική  ήταν η πληροφόρηση που από ότι φαίνεται να διαθέτουν  οι Ένοπλες Δυνάμεις  απο την Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΣΥΠ) για τις Τουρκικές κινήσεις και προθέσεις ,ώστε  η αντίδραση του ΓΕΣ στην Τουρκική «ΝΟΤΑΜ» να έχει προηγηθεί!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η Αποστολή του Αντιστράτηγου ΑΣΔΕΝάρχη Ηλιόπουλου στο νησί  …αφού είχε ήδη γίνει γνωστό ο Προγραμματισμός των Στρατιωτικών Βολών και Ασκήσεων στην Περιοχή ,Έδειξε ότι οι πληροφορίες του «ΓΕΣ «ήταν σωστές και η αντίδραση του Επιτελείου  «κεραυνοβόλα !»
Να θυμίσουμε οτι το Γενικό Επιτελείο έχει προγραμματίσει  Βολές RM-70  από τις Αρχές του επόμενου μήνα στο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων των «ΠΕΤΡΩΤΩΝ»!
1_15
Το ΓΕΣ έχει δεσμεύσει και περιοχές που φτάνουν μέχρι και τα 36 χλμ  σε ξηρά αλλά  περί των 22 Ναυτικών Μιλίων στην Περιοχή της Θάλασσα ,όπου περιλαμβάνεται και η Νήσος Σαμοθράκη !
Η Αντίδραση της Τουρκίας για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους ήταν η έκδοση «ΝΟΤΑΜ» που ούτε λίγο ,ούτε πολύ μας αναφέρει και μας θυμίζει την αποστρατικοποίηση των νησιών βάσει συνθηκών !
LTBB ISTANBUL/SEHIR CITY,FIR,ACC,FIC,ATFMU
A4700/16 – NAVIGATIONAL WARNING TO ALL CONCERNED: THIS NOTAM IS ISSUED TO CLARIFY THE NOTAM A2285/16 LGGGYNYX ISSUED BY GREEK CAA. THE NOTAM A2285/16 ISSUED BY GREEK CAA CONSTITUES A BREACH OF GREECE’S TREATY OBLIGATIONS PERTAINING TO THE DEMILITARIZED STATUS OF EASTERN AEGEAN ISLANDS UNDER ‘THE 1914 SIX POWERS’ DECISION AND
‘THE 1923 LAUSANNE PEACE TREATY (WITH ITS ANNEX,THE CONVENTION
RELATING TO THE REGIME OF THE STRAITS) AND ‘THE 1947 PARIS PEACE TREATY’.SEMADIREK (SEMOTHRACE), MENTIONED IN THE NOTAM AT REFERENCE HAS A DEMILITARIZED STATUS.
THUS SEMADIREK (SEMOTHRACE),
 AND/OR HER TERRITORY MUST NOT BE INCLUDED IN ANY SCENARIO/CONCEPT OF ANY
MILITARY TRAINING OR EXERCISE.02 NOV 05:00 2016 UNTIL 03 NOV 14:00 2016. CREATED 24 OCT 11:49 201
Σχόλιο: Σύμφωνα με Επιβεβαιωμένες πληροφορίες καμιά σκέψη δεν υπάρχει για ματαίωση των Βολών …Επειδή το ζήτησαν οι Τούρκοι ,που επικαλούνται τις Συνθήκες μόνο όταν τους Συμφέρει και εδώ το ΥΠΕΞ πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθεί!
veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άριστη η πληροφόρηση για την «ΝΟΤΑΜ της Σαμοθράκης»…Κεραυνοβόλα η αντίδραση του ΓΕΣ!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8372035509859218637
Σχόλια
item