Πρέβεζα: Το Σάββατο στην Πρέβεζα ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης για την Κυανή Ακτή Πρέβεζα: Το Σάββατο στην Πρέβεζα ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης για την Κυανή Ακτή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Το Σάββατο στην Πρέβεζα ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης για την Κυανή Ακτή

Το Σάββατο στην Πρέβεζα ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης για την Κυανή Ακτή
Το Σάββατο τελικά θα βρεθεί στην Πρέβεζα ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης, Καθηγητής Ακτομηχανικής και Λιμενικών έργων, πρώην Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στην Κυανή Ακτή για την διάβρωση που παρουσιάζει.
Όπως έχουν τονίσει, η Ανοιχτή Συνέλευση Πολιτών Πρέβεζας, η Ε.Λ.Ε.Τ  τοπική επιτροπή Πρέβεζας, ο Σύλλογος “Περιβαλλοντική Εταιρία Πρέβεζας” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Πρέβεζα”, πριν από οποιαδήποτε νόμιμη και επωφελή παρέμβαση στην Κυανή Ακτή και στο χερσαίο μέρος της περιοχής του Αγ.Γεωργίου, πρέπει να προηγηθεί η ενίσχυση της προστασίας της ακτής από τη διάβρωση.
Για το λόγο αυτό οι παραπάνω φορείς προσκάλεσαν τον κ. Μουτζούρη, ο οποίος και είχε εκπονήσει τη μελέτη που υλοποιήθηκε το 1998 για την προστασία της ακτής, με σκοπό  μια αναλυτική τοποθέτησή του στην υλοποίηση και απόδοση του έργου, καταγραφή της σημερινής κατάστασης και κατάθεση προτάσεων για τη βελτίωση του υπάρχοντος έργου.
Ο κ. Μουτζούρης θα επισκεφθεί την Πρέβεζα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου με το εξής πρόγραμμα:   
Ώρα 9:00π.μ επίσκεψη στην Κυανή Ακτή για επιτόπια αυτοψία της περιοχής και του έργου και  ώρα 11:00π.μ στο Εργατικό Κέντρο θα ακολουθήσει ουσιαστική συζήτηση για τις τελικές προτάσεις και ενέργειες που είναι απαραίτητο να γίνουν για την πιο αποδοτική προστασία της ακτής.
Οι παραπάνω συναντήσεις είναι ανοιχτές για όποιον θέλει να τις παρακολουθήσει και να ενημερωθεί σχετικά.   
pamepreveza.gr


Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Το Σάββατο στην Πρέβεζα ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης για την Κυανή Ακτή
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 1469271661974200170
Σχόλια
item