Συγκλονιστική μαρτυρία-κλειδί για τον άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος στην πλατεία Κλαυθμώνος Συγκλονιστική μαρτυρία-κλειδί για τον άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος στην πλατεία Κλαυθμώνος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συγκλονιστική μαρτυρία-κλειδί για τον άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος στην πλατεία Κλαυθμώνος

Συγκλονιστική μαρτυρία-κλειδί για τον άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος στην πλατεία Κλαυθμώνος
Μια συγκλονιστική μαρτυρία που ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε ο άτυχος άνδρας κρεμασμένος στην πλατεία Κλαυθμώνος,φέρνει στο φως το Star.
Τον κρέμασαν από το δέντρο μέσα στην παραζάλη του αλκοόλ, ή μήπως οι δύο άστεγοι αλλοδαποί που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, λένε τελικά την αλήθεια όταν υποστηρίζουν ότι, αν και υπερβολικά μεθυσμένοι προσπάθησαν μάταια να τον αποτρέψουν να βάλει τέλος στη ζωή του;
Μια γυναίκα από την Πολωνία που ζει στην πλατεία Κλαυθμώνος,  αποκάλυψε στο Star ότι είδε μόνο του το θύμα να βάζει τέλος στη ζωή του.
«Μόνος του ανέβηκε στο δέντρο» δήλωσε η μάρτυρας κλειδί.
Αυτό υποστήριξαν και οι δύο κατηγορούμενοι όταν κατάφεραν επιτέλους να συνέλθουν από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, πολλές ώρες μετά τη σύλληψή τους.Είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν δολοφόνησαν τον άτυχο άνδρα αλλά αντιθέτως προσπάθησαν να τον ξεκρεμάσουν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν γιατί ήταν μεθυσμένοι.
Οι αστυνομικοί ωστόσο συνέλαβαν τους δύο άστεγους αλλοδαπούς ένα Πολωνό και τον Ουκρανό φίλο του,μετά τη μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία υποστήριξε ότι τους είδε να κρατάνε το θύμα που ήταν κρεμασμένο στο δέντρο.
Έγκλημα ή αυτοκτονία;
Ούτε το πόρισμα του ιατροδικαστή φαίνεται να δίνει λύση στο  γρίφο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν εντοπίστηκαν στο θύμα ίχνη πάλης, γεγονός που θα έδειχνε ξεκάθαρα ότι αντιστάθηκε στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τους δύο φερόμενους ως δράστες.
Η υπόθεση μάλιστα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθώς η αυτοσχέδια θηλιά φτιάχτηκε από τακορδόνια των παπουτσιών του θύματος κάτι που δεν αποκλείει να πρόκειται τελικά για αυτοκτονία.
Epirusblog Gr
5 of 5
Συγκλονιστική μαρτυρία-κλειδί για τον άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος στην πλατεία Κλαυθμώνος
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 1313243601591969057
Σχόλια
item