Μπρούσκο: Καταιγιστικές εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα!

Μπρούσκο: Καταιγιστικές εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα!

Ο Σήφης καταθέτει στον ανακριτή για τον φόνο πίσω από το οινοποιείο κι ενώ ο Αχιλλέας ανησυχεί γι’ αυτή την εξέλιξη, η Μελίνα δείχνει απορροφημένη από την πρώτη μέρα δουλειάς της στα γραφεία των Ματθαίων. 

Ο Αλκιβιάδης με τον Τζιράκη έχουν παγιδεύσει τη Χρυσάνθη και βάζουν μπροστά ένα ύπουλο σχέδιο προκειμένου να την εκμεταλλευτούν οικονομικά. Κι ενώ η Δάφνη κι ο Μύρος συνεχίζουν την ιδιότυπη σεξουαλική σχέση τους, ο «πατερούλης» του Μύρου μπαίνει όλο και πιο βαθιά στις ζωές τους.

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα τον «καλοβλέπει», αλλά παράλληλα της αρέσει κι ο αστυνόμος. Η Αναστασία με τον Ανδρέα, έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ, ο Ματθαίος με τη Στέλλα κάνουν ένα άκρως επεισοδιακό ταξίδι με το σκάφος προς την Κύπρο. 

Η Άλκηστις ανακοινώνει στον Σήφη ότι θα συνοδεύσει τον Αλκιβιάδη στο Λονδίνο κι αυτός έξαλλος από ζήλια της φτάνει στα άκρα!. Ένα ατύχημα του μωρού της Μελίνας και του Αχιλλέα, θα τους αναστατώσει και η αγωνία τους θα κορυφωθεί καθώς δεν ξέρουν ποιες θα είναι οι συνέπειες.
Παρά το τελεσίγραφο που δίνει ο Σήφης στην Άλκηστη ότι θα χωρίσουν αν εκείνη ακολουθήσει τον Αλκιβιάδη στο Λονδίνο, η ίδια αποφασίζει να πάει. Το μωρό του Αχιλλέα και της Μελίνας φεύγει από την προσοχή της νταντάς και πέφτει από τις σκάλες.. και οι δυο τους τρέμουν για την πορεία της υγείας του παιδιού τους, που πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο. 
Αγνοώντας το ποιος είναι πραγματικά ο Αλκιβιάδης, ο Παύλος του ζητά να βοηθήσει την Χρυσάνθη ως δικηγόρος, στην υπόθεση τοκογλυφίας του Πάτροκλου. Η Αλεξάνδρα είναι καταρρακωμένη μετά την επίσκεψη της Δήμητρας στο σπίτι της.. ενώ την επόμενη μέρα, στην βάφτιση του παιδιού τους, κι ενώ όλοι και όλα είναι έτοιμα, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Νεκτάριο να μην παραβρεθεί στη βάφτιση. 
Η Αναστασία είναι έξαλλη με τον Σήφη, επειδή της έχει κρύψει πράγματα αναφορικά με το πτώμα που βρέθηκε στο χώρο του οινοποιείου.. και τώρα καλούν την ίδια να πάει στην αστυνομία για να καταθέσει. Ενώ μετά από μια έξοδο με τον Ανδρέα, η Αναστασία ενδίδει στο φλερτ του. Από την άλλη η Δάφνη γίνεται έξαλλη με τον Μύρο όταν ανακαλύπτει ότι είχε ερωτική σχέση και με τις τρεις κοπέλες που δουλεύουν στο σπίτι του.
Εγκλωβισμένος στο σπίτι με τη Μαρίνα, ο Νεκτάριος κινδυνεύει να μη παρευρεθεί στη βάφτιση του γιου του. Η Γεσθημανή συγκινεί το Σήφη, δηλώνοντας ότι είναι δίπλα του να τον στηρίζει, μιας και τον θεωρεί πλέον οικογένειά της. Νέα κόντρα ξεσπά όταν η Βασιλική απαιτεί ελεύθερο χρόνο απ’ το Μηνά για να βγαίνει με τις φίλες της. 
Η Κωνσταντίνα απολαμβάνει το φλερτ του Χαρίδημου, ενώ η Δάφνη ενοχλημένη απ’ τις «ατασθαλίες» του Μύρου στο παρελθόν με τις 3 οικιακές βοηθούς, ζητά να τις διώξει. Ο Ανδρέας σοκάρεται μαθαίνοντας απ’ το τηλέφωνο τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του. Παράλληλα, ο Ματθαίος κι ο Νεκτάριος αιφνιδιάζονται απ’ τη Δήμητρα, όταν η τελευταία βρίσκει κρυμμένα μια μπομπονιέρα κι ένα σταυρουδάκι από βάφτιση και ζητά εξηγήσεις. 
Ο Αχιλλέας κι η Μελίνα έντρομοι, μεταφέρουν με σπασμούς τη μικρή Σοφία στο νοσοκομείο και καταρρέουν ακούγοντας τη διάγνωση των γιατρών. Μετά το τελεσίγραφο του Σήφη, η Άλκηστις επιστρέφει εσπευσμένα απ’ το Λονδίνο και τρέχει σπίτι του.. όπου διαπιστώνει ότι ο Σήφης πέρασε τη νύχτα του με μια άλλη γυναίκα.
Ο Αχιλλέας και η Μελίνα περνάνε δύσκολες στιγμές και η αγωνία τους κορυφώνεται, καθώς οι γιατροί τους πληροφορούν πως το υποσκληρίδιο αιμάτωμα που έχει το μωρό τους στο κεφάλι, κρύβει πολλούς κινδύνους. Δίπλα τους στο νοσοκομείο βρίσκεται συνεχώς όλη η οικογένεια, ενώ η Στέλλα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον ξάδελφο της, τον νευροχειρουργό, που βρίσκεται στο Ντουμπάι. 
Η Άλκηστις πολύ πληγωμένη από την «απιστία» του Σήφη, δε θέλει να τον ξαναδεί, παρά τις προσπάθειές του να την προσεγγίσει. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τη Χρυσάνθη, όταν ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της και δει μπροστά της, μετά από τόσο καιρό, τον Πάτροκλο. 
Ο Αντρέας, μαθαίνει από την αστυνομία ότι ο αδερφός του δολοφονήθηκε και ορκίζεται να εκδικηθεί τους υπαίτιους, ενώ η Αναστασία ανησυχεί πολύ γι’ αυτόν. Μια παράξενη υπόθεση ληστείας, θα φέρει κοντά την Αλίκη με τον Αλέξη, που πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τις ζωές τους.
Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας, μπαίνουν σε μεγάλο δίλημμα όταν καλούνται να πάρουν μία απόφαση, η οποία ίσως στοιχίσει τη ζωή της μικρής Αγάπης. Ο Σήφης αναστατώνεται μαθαίνοντας τα νέα κι η Βασιλική φτάνει στη Κύπρο προκειμένου να συμπαρασταθεί στη φίλη της, ενώ η παρουσία της Αλεξάνδρας στο νοσοκομείο βάζει σε υποψίες την Δήμητρα. 
Η ομηρία της Αλίκης και του Αλέξη, απ’ τους ληστές, λήγει επεισοδιακά και με παράπλευρες απώλειες. Ο Πάτροκλος επιχειρεί ν’ ανατρέψει τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, καταθέτοντας στις αστυνομικές αρχές τη «δική του αλήθεια» για τον εμβολισμό του αυτοκινήτου που παραλίγο να κοστίσει τις ζωές του Σήφη και του Αχιλλέα το περασμένο καλοκαίρι. 
Παράλληλα, ο Ανδρέας ετοιμάζεται να επιστρέψει άμεσα στα Χανιά, ζητώντας εκδίκηση για τον άδικο χαμό του αδελφού του. Ο Μηνάς, διακατέχεται ξαφνικά απ’ το αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας, ενώ η Δάφνη μεσολαβεί ώστε να μην αντιληφθεί ο Μύρος, το φλερτ του «πατερούλη» με τη Κωνσταντίνα. 
Στο μεταξύ ο Σήφης, εισβάλλει στο σπίτι της Άλκηστης απαιτώντας να τον ακούσει, αγνοώντας ότι ο Αλκιβιάδης βρίσκεται.. στο διπλανό δωμάτιο.
epirusblog.gr
5 of 5
Μπρούσκο: Καταιγιστικές εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2378726567705955431
item